Sitechecks - [lees dit eerst!]

Stel hier al uw vragen met betrekking tot het internet en aanverwante onderwerpen.
Gesloten
Gebruikersavatar
Admin
Moderator
Moderator
Berichten: 28
Lid geworden op: 27 sep 2008 17:43

#1

04 jun 2013 13:38

In dit forum zijn site-checks toegestaan mits deze voldoen aan de onderstaande voorwaarden en niet in strijd zijn met de algemene huisregels van het forum.
Lees voordat je een sitecheck plaats eerst het onderstaande door, dit zijn de algemene richtlijnen waaraan een sitecheck dient te voldoen.

Sitecheck regels
  • Plaats alleen een sitecheck als de website ook daadwerkelijk af is, het plaatsen van een sitecheck voor een website die "under construction" is is niet toegestaan.
  • Websites met adult, agressie, racistische, beledigende, aanstootgevende en illegale content is niet toegestaan.
  • Commerciële websites, webwinkels, forums of websites van derden promoten, of voor het werven van leden c.q. klanten is niet toegestaan.
  • Wanneer je website een update heeft ondergaan of geheel is veranderd is het niet toegestaan een nieuwe topic te openen, maar vermeld dit in het eerder aangemaakte topic.
  • Alleen een link plaatsen is niet toegestaan, een sitecheck dient minimaal de informatie uit de onderstaande post-template te bevatten.
Sitecheck reacties
Net zoals voor het plaatsen van een sitecheck zijn er ook voor de reacties een aantal regels?
  • Reacties kunnen zowel positief als negatief zijn, het is natuurlijk niet de bedoeling dat negatieve reacties persoonlijk opgevat worden en je moet immers ook tegen kritiek kunnen bij het plaatsen van een sitecheck.
  • Als mensen jouw website niet goed vinden, dan kan je hier ongetwijfeld reactie over krijgen. Daar heb je immers zelf om gevraagd! Je website kan er alleen maar beter van worden, vandaar dat negatieve reactie ook als opbouwende kritiek kan worden gezien.
  • Vat zulk soort kritiek dus nooit persoonlijk op! Het is immers bedoelt om je te helpen, dus laat je nooit demotiveren maar zie deze kritiek als een reden om je website verder te ontwikkelen.
Sitecheck post-template
Wanneer je een sitecheck plaatst gebruik dan de onderstaande template en vul deze aan met de gewenste informatie, de titel van het topic / onderwerp dient de naam van de website te bevatten dus b.v. "PC Web Plus".

Code: Selecteer alles

[b]Sitenaam:[/b] Domeinnaam
[b]Site URL:[/b] http://www.domeinnaam.nl

[b]Omschrijving van de website:[/b]
Geef hier een zo uitgebreid mogelijke omschrijving van de betreffende website zoals de doelgroep, de achterliggende gedachten inclusief informatie waarom je een sitecheck wenst.
Tot slot
Deze bovenstaande regels zijn het minimum waaraan een sitecheck dient te voldoen, zonder deze informatie wordt het topic tot nader order gesloten of verborgen. Je kunt middels een pm of email aan een moderator van dit forum eventuele aanvullingen voor je startpost doorgeven, een moderator kan dan de startpost aanvullen en het topic weer heropenen.

Daarnaast zorgen deze minimale eisen aan een startpost ook voor een aantrekkelijke startpost, immers je startpost is het visitekaartjes van je topic. En eigenlijk ook voor je website, zorg dus altijd voor een goed verzorgde startpost!!!
Gesloten

Terug naar “Browsers, e-mailprogramma's en internet software”