Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
PC Web Plus
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 124
Lid geworden op: za 26 jun, 2010 04:21:34

Windows XP draadloos netwerk instellen.

za 06 aug, 2011 16:03:47

In deze tutorial laten we zien hoe u in Windows XP een draadloos netwerk configureert.
Ga naar start>uitvoeren en geeft hier het commando NCPA.CPL op hiermee wordt het scherm netwerkverbindingen geopend, zoals op onderstaande afbeelding.

Afbeelding

Klik nu met de rechtermuisknop op de draadloze netwerkverbinding en kies de optie eigenschappen, en het scherm wat u te zien krijgt kiest u het tabblad draadloze netwerken, zoals op onderstaande afbeelding.

Afbeelding

Klik nu op de knop toevoegen en u krijgt het volgende scherm te zien.

Afbeelding

Geef in de rood vakken de juiste gegevens op die staan ingesteld in de router om verbinding te kunnen maken met het draadloze netwerk.

Vragen en problemen
Mocht u vragen hebben omtrent het instellen van een draadloos netwerk of tegen problemen aanlopen dan kunt u voor hulp terecht op ons forum in de sectie Computer problemen & vragen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten