1
Beste bezoeker van PC Web Plus,

Alle geboden hulp en informatie verstrekt door PC Web Plus op de website en de vrijwilligers die hulp bieden op het forum is geheel gratis, dit omdat wij van mening zijn dat er voor een veilige PC en hulp bij problemen niet altijd betaald hoeft te worden en vaak simpel is op te lossen door gebruik te maken van duidelijke aanwijzingen en stappen die het probleem kunnen oplossen.

Echter zijn er voor PC Web Plus wel kosten omdat wij afhankelijk zijn van betaalde diensten zoals b.v. de 'hosting' en bijbehorende 'onderhoud' van de website en het gebruik van software en licenties.
Indien u een 100% vrijwillige donatie aan PC Web Plus wilt doen om ons te steunen kan dit via PayPal via de onderstaande knop "Doneren".

Wanneer u een vrijblijvende donatie doet, dan zorgt u er tevens voor dat wij kunnen blijven bestaan om malwareinfecties te verhelpen en beter gezegd te kunnen voorkomen. Op deze manier draagt u dus ook een klein steentje bij aan een veiliger internet en computergebruik.

Afbeelding

Indien u geen PayPal rekening heeft maar wilt u toch doneren, dan is dat mogelijk via het onderstaande bankrekeningnummer</p>

Rabobank: BIC: RABONL2U
IBAN: NL15 RABO 0311 8634 18
Ten name van: IT Web Plus
Onder vermelding van: Donatie PCW+

Namens het gehele team van PC Web Plus bij voorbaat hartelijk dank voor uw eventuele bijdrage aan PC Web Plus

Maak een account aan of log in om deel te nemen aan de discussie

Je moet lid zijn om een ​​reactie te kunnen plaatsen

Maak een account aan

Geen lid? Registreer om lid te worden van onze community
Leden kunnen hun eigen onderwerpen starten en zich abonneren op onderwerpen
Het is gratis en duurt maar een minuut

Registreer

Log in

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Terug naar “Forum feedback & mededelingen”