Lees dit eerst:

  1. Dit forum bevat algemene informatie en specifieke voorbeelden van foutcodes en problemen als naslagwerk.
  2. Heeft u een gelijkaardig probleem, volg dan altijd de onderstaande handleiding op het forum.


Hulp bij Windows Update Problemen:

  • Volg deze handleiding als u problemen ondervindt bij het installeren van updates of het herstellen van corrupte systeembestanden.
1
Welkom op het forum van PC Web Plus.

In dit forumonderdeel kunt u terecht voor hulp bij problemen met Windows Update en System File Checker (SFC) corrupties. Dit forum is specifiek voor het analyseren van logbestanden. Om u zo goed mogelijk te helpen is het plaatsen van scripts en fixes alleen toegestaan voor analisten die deel uitmaken van het PC Web Plus Team. Het waarom leest u in de onderstaande [FAQ] - voor hulp bij problemen met Windows Update raadpleeg dan deze handleiding.

Vraag en antwoord [FAQ]

1. Waarom kunnen gebruikers alleen op eigen onderwerpen reageren?
Kruisende adviezen kunnen bij het verhelpen van problemen met Windows Update flink tegenwerken. Zo kunnen bepaalde tools ervoor zorgen dat essentiële informatie verloren gaat. Ook kan een eerder advies een vervolgadvies in de weg zitten. Daarnaast neemt het analyseren van de logbestanden enige tijd in beslag. Dit werk kan voor niets zijn als er tussentijds een ander advies is gegeven. Daarom is het plaatsen van reacties in dit forumonderdeel alleen toegestaan voor de teamgroepen - Helper / Moderator.

Noot: Heb je interesse in het analyseren van problemen met Windows Update scroll dan naar beneden en neem het artikel: How to fix Windows Update errors - eens door.

2. Waarom wordt het overnemen van andere instructies bij gelijkaardige problemen afgeraden?
Scripts en andere instructies worden speciaal voor het betreffende systeem gemaakt, dit aan de hand van de eerder verkregen informatie. Indien dergelijke scripts of instructies op een andere computer worden uitgevoerd kan dat averechts werken en/of voor meer problemen zorgen.

3. Wat is het verschil tussen FRST, SFCFix en andere tools?
Standaard tools om problemen met Windows Update op te lossen zijn veelal gericht op het resetten van bepaalde onderdelen. Helaas kan je bij dit soort tools niet controleren wat er wel of niet is hersteld. Dergelijke tools zijn meestal gebaseerd op deze handelingen die Microsoft online heeft staan.

Middels FRST (Farbar Recovery Scan Tool) en SFCFix kan je gericht scripts maken om een probleem te onderzoeken en te verhelpen. Meer informatie over FRST en de basis voor het oplossen van problemen met Windows Update is te raadplegen bij de volgende links.

Maak een account aan of log in om deel te nemen aan de discussie

Je moet lid zijn om een ​​reactie te kunnen plaatsen

Maak een account aan

Geen lid? Registreer om lid te worden van onze community
Leden kunnen hun eigen onderwerpen starten en zich abonneren op onderwerpen
Het is gratis en duurt maar een minuut

Registreer

Log in

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Terug naar “Windows Update Errors en Informatie”