1
Ik probeer software van CEWE fotoboeken te downloaden. Lukt niet om de software te executeren. Beveiliging in Chrome uitgezet, desalniettemin staat Chrome het executeren niet toe met vewijzing naar de beheerder. Waar moet ik zijn om de laatste beveiliging uit te zetten.
2
Hallo en welkom op het forum,

Ondanks dat het programma van een digitale handtekening is voorzien blokkeert ook Microsoft Defender het bestand. zelfs wanneer je kiest voor toch uitvoeren. Wederom verschijnt er een beveiligingswaarschuwing. Ik neem aan dat je dezelfde melding krijgt?

Afbeelding
Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)
4
Dit zal geen effect hebben ben ik bang, op een testsysteem had ik het installatiebestand al aan de uitsluitingen toegevoegd, maar kreeg wederom een foutmelding. Ik heb het installatiebestand verder bekeken en denk dat daar iets mis mee is. Het bestand bevat enkel een paar DLL-bestanden in de "$PLUGINSDIR" map en een bestand met de naam uninstall.exe.nsis, wat weer verwijst naar iets om het programma te verwijderen. Deze NSIS-installer bevat ook alleen maar een map $PLUGINSDIR met DLL-bestanden.

Zo te lezen op de website is deze software onlangs vernieuwd, ik ga er dus vanuit dat er iets mis is met het installatiebestand. Ik zou niet zomaar alle beveiliging uitschakelen want Windows Defender blokkeert dit bestand niet voor niets.

Afbeelding
Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)
5
ik zag dat ook wel eens als de instelling voor vreemde software stond op iets anders dan 'overal'
je vindt die instelling: rechtsklik op start, ga instellingen, rubriek apps, meteen bovenaan.
8
Hallo,

Het installatiebestand betreft dus een soort van downloader die allerlei andere ZIP-bestanden downloadt. Op Windows 7 werkt dit goed, maar Windows Defender ziet dit dus als een mogelijk bedreiging. Ik ben benieuwd wat het bedrijf als oplossing heeft, want de complete beveiliging van Windows uitschakelen is natuurlijk not done.
Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)
Plaats reactie

Terug naar “Beveiliging & Privacy”

cron