1
PayPal gaat vanaf 16 december van dit jaar geld afschrijven bij gebruikers met inactieve accounts. Daarna wordt jaarlijks zo'n 'inactiviteitsvergoeding' afgeschreven. Die vergoeding ligt op twaalf euro per jaar.

PayPal wijzigde eerder deze week zijn voorwaarden en stelde daarin dat het het recht kreeg om een 'inactiviteitstoeslag' op te leggen aan gebruikers die hun account niet gebruikten. Het bedrijf bevestigt nu aan Tweakers dat het die vergoeding inderdaad in rekening gaat brengen. Dat gebeurt tussen 16 en 21 december van dit jaar. Het gaat dan om de vergoeding voor het jaar 2020, dus niet voor het komende jaar. Aanvankelijk leek het erop dat de vergoeding in januari van volgend jaar zou worden afgeschreven.

Na die periode wordt er iedere twaalf maanden opnieuw een bedrag afgeschreven. "De cadans voor het in rekening brengen van de inactiviteitsvergoeding is echter nog niet voor elk jaar vastgesteld. Het zou op andere data kunnen gebeuren", schrijft het bedrijf.

Het geld wordt alleen afgeschreven van klanten die 'een jaar niet hebben ingelogd of het account hebben gebruikt om geld te versturen of ontvangen in die periode'.

Tweakers.net: https://tweakers.net/nieuws/173300/payp ... ijven.html
Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)

Maak een account aan of log in om deel te nemen aan de discussie

Je moet lid zijn om een ​​reactie te kunnen plaatsen

Maak een account aan

Geen lid? Registreer om lid te worden van onze community
Leden kunnen hun eigen onderwerpen starten en zich abonneren op onderwerpen
Het is gratis en duurt maar een minuut

Registreer

Log in

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Terug naar “Off-topic hoekje en algemene discussies”