Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Black Tiger
Moderator (Netwerken)
Moderator (Netwerken)
Onderwerp Auteur
Berichten: 1747
Lid geworden op: za 03 aug, 2013 18:18:26
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Win7/Linux
AV: Emsisoft Antimalware
AM: Malware Bytes
FW: Windows Firewall
Locatie: State Penitentiary

Secunia PSI werkt niet meer?

zo 18 dec, 2016 13:12:28

Sinds 2 of 3 dagen werkt m'n Secunia PSI niet meer, ik heb nog versie 2.x. Het icoontje blijft rood, vond gisteren geen internet verbinding en is van mening (na een scan) dat er 0 files zijn en geeft een 0% secunia score.
Na wat zoeken kwam ik er achter dat je kon proberen of https://ps3.secunia.com werkte of bereikbaar was.

Het blijkt dat deze (ook https://ps2.secunia.com) beiden een redirect hebben naar http://www.flexerasoftware.com/enterprise/.

Is Secunia PSI overgenomen c.q. gestopt? Je kunt wel nog gewoon Secunia downloaden van secunia.com.
Greetings, Black Tiger.

Afbeelding

 
Gebruikersavatar
porrelaar
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 785
Lid geworden op: vr 03 aug, 2012 12:58:31
OS: Windows 10

Re: Secunia PSI werkt niet meer?

zo 18 dec, 2016 15:12:23

Producent Secunia is in het najaar van 2015 overgenomen door Flexera Software. Secunia PSI valt dus nu onder Flexera.
Bron: http://www.gratissoftwaresite.nl/downlo ... eveiliging

Ik heb Secunia PSI vroeger ook wel gebruikt en net als jij vond ik versie 2.x prettiger werken dan versie 3.x.
 
Gebruikersavatar
Black Tiger
Moderator (Netwerken)
Moderator (Netwerken)
Onderwerp Auteur
Berichten: 1747
Lid geworden op: za 03 aug, 2013 18:18:26
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Win7/Linux
AV: Emsisoft Antimalware
AM: Malware Bytes
FW: Windows Firewall
Locatie: State Penitentiary

Re: Secunia PSI werkt niet meer?

ma 19 dec, 2016 11:27:34

Bedankt Porrelaar.
Vreemd genoeg is het daar echter nergens meer terug te vinden onder de naam Secunia, of ik kan het in elk geval niet vinden. Wel zie ik een Corporate Software Inspector waarvan ze beweren dat het uit Secunia komt. Misschien willen ze er toch vanaf op een gegeven moment.
Maar sinds vandaag zie ik dat een en ander weer "groen" is dus het werkt weer. :)
Greetings, Black Tiger.

Afbeelding
 
Gebruikersavatar
porrelaar
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 785
Lid geworden op: vr 03 aug, 2012 12:58:31
OS: Windows 10

Re: Secunia PSI werkt niet meer?

ma 19 dec, 2016 11:57:59

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten