Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Onderwerp Auteur
Berichten: 6446
Lid geworden op: ma 18 okt, 2010 12:50:25
OS: macOS Mojave 10.14.6 & W10Pro&Home
AV: MBAM Pro
FW: NetBarrier 9X macOS

Office 2016 in Windows 10

za 14 feb, 2015 23:56:22

Twee weken geleden maakte Microsoft bekend dat het Office Product Management Team werkte aan een nieuwe Office pakket; Office 2016! Microsoft heeft onlangs de Preview versie van Office 2016 beschikbaar gesteld als download via de Windows Store(beta) app in Windows 10.

Office 2016: Universeel Office pakket (Universal Office)
Office 2016 is door Microsoft ontwikkeld als een universeel Office pakket. Daarom heeft Microsoft Office 2016 de naam Universal Office gegeven. Het betekent dat Office 2016 uitgebracht gaat worden voor verschillende apparaten en toch hetzelfde interface laat zien. Natuurlijk, zal bij een mobiel apparaat alle knoppen binnen Office wat compacter worden weergegeven, maar de basis zal hetzelfde blijven. Er is primair geen toetsenbord of muis meer nodig om het Office 2016 te kunnen gebruiken

Klik hier om het volledige artikel te lezen.
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten