Pagina 1 van 1

Trusteer Eindpuntbeveiliging FAQ -veelgestelde vragen

Geplaatst: 13 sep 2013 13:14
door Maxstar
Waarom Trusteer Eindpuntbeveiliging gebruiken?
Het is natuurlijk niets nieuws dat het zorgvuldig beveiligen van een computer tegenwoordig geen overbodige luxe is. Waar de computer vroeger alleen nog voldoende beschermd was met alleen een virusscanner komen we heden ten dagen toch redelijk bedrogen uit, het zijn immer niet meer de “virussen” die een bedreiging voor de computer vormen. De kwaadaardigheden die allesomvattend worden aangeduid als malware is eigenlijk de juiste term als we spreken over virussen, Trojaanse paarden (trojan horses) wormen, rootkits, adware, spyware en andere kwaadaardige software. Zeker bij het gebruik van een gratis virusscanner die alleen de essentiële basis-bescherming biedt en geen aanvullende bescherming bij het internetbankieren of online winkelen is een extra beschermingslaag zoals de Trusteer Eindpuntbeveiliging zeker aan te raden. Is Trusteer Eindpuntbeveiliging gratis?
Ja Trusteer Eindpuntbeveiliging wordt gratis aangeboden aan de klanten van een aantal bank-, beleggings- en verkoopwebsites. Een compleet overzicht kunt u nalezen op de onderstaande link. Moet ik naast Trusteer Eindpuntbeveiliging nog een virusscanner of ander beveiligingspakket gebruiken?
Ja want de Trusteer Eindpuntbeveiliging is namelijk niet geschikt om als primaire beveiligingsoplossing te gebruiken.Trusteer Eindpuntbeveiliging is geheel een aanvulling op uw anti-virus / beveiligingssoftware.

Welke websites worden door Trusteer Eindpuntbeveiliging beschermd?
Na de installatie beschermd Trusteer Eindpuntbeveiliging standaard websites waarmee het bedrijf samenwerkt een compleet overzicht kunt hier nalezen.
Echter kunt u zelf ook websites toevoegen aan de Trusteer Eindpuntbeveiliging die u wilt laten beschermen. Trusteer Eindpuntbeveiliging - vraag & antwoord
Wanneer u vragen heeft over de installatie van Trusteer Eindpuntbeveiliging, de configuratie of mocht u tegen problemen aanlopen dan kunt u uw vraag op het forum in een nieuw onderwerp / topic stellen.