Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Onderwerp Auteur
Berichten: 41271
Lid geworden op: za 27 sep, 2008 10:18:07
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Internet Security
Contacteer:

Windows 8.1 direct opstarten met het bureaublad in plaats van het startscherm

vr 28 jun, 2013 10:31:56

Standaard start Windows 8 en Windows 8.1 op met het vernieuwde startscherm, indien u de computer direct wilt laten opstarten naar het bureaublad kunt u natuurlijk gebruik maken van "third party" software zoals Windows 8 Classic Shell waarmee u tevens het oude vertrouwde startmenu in Windows 8 en Windows 8.1 kunt instellen.
Echter is het in Windows 8.1 zelf ook mogelijk om in plaats van het startscherm met de tegels direct naar het bureaublad van Windows 8.1 op te starten.

  • Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en kies de optie "Properties / Eigenschappen".
  • Open vervolgens het tabblad "Navigation / Navigate".
  • Plaats nu een vinkje bij de optie "Go to desktop instead of Start when I sign in" en klik vervolgens op "Apply" en "Ok".

Afbeelding

Teven kunt u hier ook uw gebruikte achtergrond instellen voor het startscherm, en middels het klikken met de rechtermuisknop op het vernieuwde startmenu in Windows 8.1 kunt u het startscherm weer vanuit de bureaublad-omgeving openen.
Wanneer u de tegel voor de bureaublad-omgeving geheel in de linkerbovenhoek van het startscherm plaatst kunt tevens middels de enter-toets snel vanuit het startscherm terug naar de bureaublad-omgeving schakelen.

Afbeelding
Met vriendelijke groet,

Maxstar


Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast