1
Kaspersky PURE 3.0 Total Security is een complete beveiligingsoplossing voor je pc. Het biedt alles wat je nodig hebt om je pc – waaronder je digitale identiteit en je documenten, foto's, muziek en wachtwoorden – te beschermen tegen de laatste, geavanceerde malware en internetdreigingen. Met speciale functies die aanvullende beschermingslagen bieden voor online winkelen of bankieren beveiligt Kaspersky PURE 3.0 ook je geld en je bankrekeningen tegen cybercriminelen.

Kaspersky PURE 3.0 Total Security downloaden en installeren
  • Download het Kaspersky PURE 3.0 Total Security installatie bestand van de website van Kaspersky naar bijvoorbeeld het bureaublad.
  • Dubbelklik vervolgens op het installatiebestand om de installatie te starten, indien u een melding krijgt van het gebruikersaccount beheer sta dit dan toe door op "Ja" te klikken.
  • In het volgende scherm kunt u de installatie starten, hiermee gaat u automatisch akkoord met de licentievoorwaarden.
  • Eveneens kunt u hier aangeven om deel te nemen aan het Kaspersky Security Network (KSN).
Afbeelding
Kaspersky Security Network (KSN)
De dienstverlening van het Kaspersky Security Network staat gebruikers van de Kaspersky Security-producten uit de hele wereld toe om te helpen bij het vergemakkelijken van identificatie en het verminderen van de tijd die er voor nodig is om bescherming tegen nieuwe ("in het wild") veiligheidsrisico's te leveren. Deze veiligheidsrisico's richten zich op uw computer wat helpt bij het identificeren van nieuwe bedreigingen en hun bronnen en bij het verbeteren van het beveiligingsniveau van de gebruiker. Dergelijke informatie bevat geen persoonlijke identificeerbare informatie over de gebruiker en wordt door Kaspersky Lab niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor het verbeteren van haar veiligheidsproducten en voor het verbeteren van oplossingen tegen kwaadaardige bedreigingen en virussen.

Door deel te nemen aan het Kaspersky Security Network zullen u en andere gebruikers van Kaspersky Security Network-producten uit de hele wereld een aanzienlijke bijdrage leveren aan een veiligere internetomgeving.
  • Wanneer u hier geen gebruik van wilt maken, vink deze optie dan uit voordat u op de knop installeren klikt.
  • Vervolgens wordt er een controle uitgevoerd op incompatibele software, waarna de installatie automatisch wordt voorgezet.
  • Als de installatie gereed is kunt u Kaspersky PURE 3.0 Total Security direct starten, er is geen herstart van uw computer benodigd.
  • Klik in dit scherm op de knop "Voltooien" om Kaspersky PURE 3.0 Total Security direct te starten.
  • Er zal vervolgens automatisch een productupdate worden uitgevoerd zodat Kaspersky PURE 3.0 Total Security direct wordt voorzien van de laatste definities en productupdates.
Afbeelding
Kaspersky Internet Security 2013 bescherming

Bekroonde bescherming tegen alle soorten internetdreigingen

Tijdens online winkelen, bankieren en het bezoeken van sociale sites kan je pc niet alleen kwestbaar zijn voor virussen, maar kunnen ook je financiële gegevens en digitale identiteit worden blootgesteld aan cyberdieven. Bij de innovatieve hybride bescherming van Kaspersky worden krachtige beveiligingstechnologieën op je pc gecombineerd met de realtime efficiëntie van de cloud. Daardoor reageert Kaspersky PURE 3.0 Total Security sneller en effectiever op de voortdurend evoluerende dreigingen van dit moment. Bovendien blokkeert de nieuwe Automatische bescherming tegen beveiligingslekken pogingen om controle over je pc te krijgen of je persoonlijke gegevens te stelen door kwetsbaarheden in
veelgebruikte applicaties te benutten. Met Kaspersky PURE 3.0 kun je optimaal van internet genieten zonder risico's of verstoringen.

Veilig online bankieren en winkelen – dankzij de unieke technologie Veilig bankieren van Kaspersky
Wanneer je online bankiert, winkelt op websites of onlinebetalingssystemen gebruikt, biedt Kaspersky PURE 3.0 aanvullende beschermingslagen. De unieke technologie Veilig bankieren van Kaspersky garandeert dat de website die je bezoekt, veilig is zodat je niet ten prooi valt aan een namaak- of phishingwebsite. Veilig bankieren kan ook de gewenste website voor je in een speciale, beschermde modus openen, zodat je creditcardnummer en andere persoonlijke gegevens niet toegankelijk zijn voor cybercriminelen.

Proactieve en cloudgebaseerde technologieën die in realtime nieuwe, opkomende en onbekende dreigingen detecteren
Omdat nieuwe internetdreigingen razendsnel de kop opsteken, beschermt Kaspersky je pc met realtime gegevens uit de cloud. Het cloudgebaseerde Kaspersky Security Network verzamelt voortdurend gegevens van miljoenen systemen van deelnemende gebruikers, zodat Kaspersky je tegen verdachte activiteiten op je pc kan beschermen. Potentiële dreigingen worden in realtime doorgelicht en geanalyseerd, en gevaarlijke acties worden volledig geblokkeerd voordat ze schade kunnen aanrichten.

Beschermt je privacy en digitale identiteit
De nieuwste cloudgebaseerde en proactieve anti-phishingtechnologieën van Kaspersky verdedigen jou en je digitale identiteit tegen internetfraude. Daarnaast beschikt Kaspersky PURE 3.0 over twee unieke technologieën – Veilig toetsenbord en Virtueel toetsenbord – die aanvullende bescherming bieden tegen keyloggers, hackers en identiteitsdieven wanneer je online persoonlijke gegevens invoert. Bovendien genereert Wachtwoordbeheer sterke wachtwoorden die veilig worden opgeslagen in een gecodeerde database en word je automatisch aangemeld bij websites en applicaties. Met een nieuwe cloudgebaseerde functie kun je tevens je wachtwoorden synchroniseren tussen meerdere pc's.

Geplande back-ups beschermen je foto's, muziek en financiële gegevens
Gebruiksvriendelijke back-up- en herstelfuncties beschermen je dierbare foto's, muziek en financiële documenten, zodat deze niet verloren gaan als je schijf crasht of je pc zoekraakt of wordt gestolen. Kaspersky PURE 3.0 wordt met 2 GB opslagruimte voor online back-ups geleverd, zodat je vanaf elke computer met een internetverbinding toegang tot je online back-ups hebt.

Gecodeerde opslagruimten om je waardevolle bestanden veilig op te slaan
Met Kaspersky PURE 3.0 kun je een speciale, veilige opslagruimte maken om waardevolle gegevens op te slaan. Alle gegevens in de opslagruimte worden gecodeerd en de opslagruimte zelf is ook met een wachtwoord beveiligd. Je gecodeerde gegevens zijn niet toegankelijk voor hackers en criminelen, maar je kunt je vertrouwelijke gegevens veilig overbrengen tussen computers.

Pc-opschoontools houden je pc in goede conditie
Op elke pc kunnen de browsergeschiedenis en verwijderde bestanden negatieve gevolgen voor de prestaties hebben en de pc kwetsbaar maken voor aanvallen. Kaspersky PURE 3.0 beschikt over speciale pc-opschoontools waarmee je verwijderde documenten permanent kunt wissen en je surfgeschiedenis, tijdelijke bestanden, cookies en de inhoud van de prullenbak kunt verwijderen. Door je pc op te schonen bescherm je je privacy en digitale identiteit, terwijl je daarnaast je pc in optimale conditie houdt.

Gebruiksvriendelijke bescherming zonder vermindering van de prestaties van je pc
Kaspersky PURE 3.0 biedt alles wat je nodig hebt om je pc te beschermen – met minimale gevolgen voor de prestaties van je pc en zonder je voortdurend lastig te vallen met waarschuwingen en vragen. Kaspersky PURE 3.0 is geoptimaliseerd om achter de schermen te werken. Daarbij wordt de reputatie gecontroleerd van alle applicaties en websites die je gebruikt, wordt het gedrag van programma's geanalyseerd, worden de eigen databases automatisch bijgewerkt… en nog veel meer. Met de bescherming van Kaspersky PURE 3.0 voor je pc en je gegevens beschik je over onze ultieme beveiliging – zonder waarneembare gevolgen voor de snelheid van je pc.

Eenvoudig, gecentraliseerd beveiligingsbeheer voor meerdere pc's… vanaf één pc
Kaspersky PURE 3.0 maakt het eenvoudig om de beveiliging van meerdere pc's bij je thuis te beheren. Vanaf één pc kun je eenvoudig alle beveiligingstaken bekijken en beheren – bijvoorbeeld virusscans, updates en back-uptaken uitvoeren, beveiligingskwesties oplossen, ouderlijk toezicht op afstand beheren. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de beveiliging van je pc's te beheren.

Bekroond ouderlijk toezicht om je kinderen online te beschermen
Kaspersky PURE 3.0 beschikt over bekroond ouderlijk toezicht zodat je kinderen veilig en verantwoord kunnen internetten. Je kunt niet alleen de toegang van je kinderen tot de pc, internet, applicaties, games en websites beheren, maar je kunt het gebruik van instant messaging en social networks ook blokkeren, beperken of registreren. Bovendien kun je eenvoudig bestandsdownloads controleren en zelfs de overdracht van privégegevens, zoals telefoon- en creditcardnummers, blokkeren.

Kaspersky PURE 3.0 Total Security vraag & antwoord
Wanneer u vragen heeft over de installatie van Kaspersky PURE 3.0 Total Security, de configuratie of tegen problemen aanlopen dan kunt u voor hulp en ondersteuning terecht in dit forum.
Afbeelding

Terug naar “Security artikelen & handleidingen”