Emsisoft Anti-Malware - Veelgestelde vragen

Stel hier uw vragen met betrekking tot de gratis of betaalde versie van Emsisoft Anti-Malware en de Emsisoft Emergency Kit.
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42143
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

#1

Kan het mijn huidige antivirus vervangen?
Ja. Emsisoft Anti-Malware is een compleet antivirus programma dat bescherming biedt tegen alle mogelijke gevaren die op de loer liggen. Emsisoft Anti-Malware bevat twee gecombineerde virusscanners om een optimale detectie van malware te garanderen terwijl 3 beschermingslagen nieuwe infecties van het systeem voorkomen.
Lees hier hoe het werkt.

Waarom wordt het "Anti-Malware" genoemd en geen "Antivirus"?
Onze malware analisten hebben vastgesteld dat van alle malware die een bedreiging vormt minder dan 0,5% uit virussen bestaat (gegevens uit 2012). Om ons product dan "Antivirus" te noemen zou per definitie fout zijn. Wij zijn perfectionisten en hebben er daarom voor gekozen om de term "Malware" te gebruiken in de naam van ons product. "Malware" omvat alle soorten schadelijke software zoals virussen (0.5%), rogue security software (0.5%), rootkits (1.0%), adware (2.7%), mogelijk schadelijke programma's (4.1%), wormen (4.6%), financiële malware & wachtwoord stelers (5.3%), online gaming wachtwoord stelers (6.9%), backdoors (13.3%) en trojans (61.3%). Wees er op bedacht dat niet alle "Anti-Malware" producten die beschikbaar zijn dezelfde hoogwaardige bescherming kunnen bieden als Emsisoft Anti-Malware.

Wordt het programma in de toekomst goedkoper?
Emsisoft Anti-Malware is een kwalitatief hoogwaardig produkt voor een redelijke prijs. Wij doen ook al het mogelijke om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en tevreden blijven. Niet alleen voordat ze iets besteld hebben, maar ook daarna. Wij onderhouden een goed contact met onze klanten en belonen trouwe klanten met een korting. Het verlengen van een licentie is 25% goedkoper dan een nieuwe licentie en elk volgend jaar krijgt u nog eens 5% korting wanneer u de licentie verlengt. Dit kan oplopen tot 60% korting vergeleken met de normale prijs voor een jaarlicentie! AIs dat nog niet genoeg om u te overtuigen, bekijk dan eens ons Referral Rewards Program. Vertel vrienden en bekenden over Emsisoft en voor elke unieke gebruiker die de probeerversie van Emsisoft Anti-Malware installeert krijgt u geheel automatisch een maand extra bij uw licentieperiode. U kunt zelfs 6 maanden extra bij uw licentieperiode krijgen wanneer iemand op uw aanraden een jaarlicentie voor Emsisoft Anti-Malware koopt..
Meer over het Referral Rewards Program

Is Emsisof Anti-Malware niet gratis?
Ja en nee. Standaard wordt Emsisoft Anti-Malware geïnstalleerd als een 30-dagen probeerversie. Na deze 30 dagen is een licentie nodig om de bescherming die Emsisoft Anti-Malware biedt te behouden. U kunt ook kiezen om Emsisoft Anti-Malware in de gelimiteerde freeware modus te gebruiken. In deze freeware modus kunt u het programma blijven gebruiken om de computer te scannen en infecties te verwijderen. De gelimiteerde freeware modus biedt echter geen enkele bescherming tegen nieuwe infecties. Dat is handig als een second opinion scanner maar u moet NOOIT vertrouwen op de freeware modus als bescherming van uw computer. Zonder een goede real-time bescherming loopt uw computer een groot risico om snel geïnfecteerd te raken met alle gevolgen van dien.

Hoe kan ik mijn licentie vernieuwen?
Wanneer uw licentie nog niet helemaal verlopen is: Open Emsisoft Anti-Malware en klik op de link "Licentie verlengen" die u rechtsonder in het scherm ziet staan. Volg de instructies om de bestelling af te ronden. Bij een volgende update van het programma ziet u uw nieuwe licentieperiode in het programma vermeld staan.

Wanneer uw licentie verlopen is: Vul uw licentiecode in op deze renewal order page en volg de instructies.
Plaats reactie

Terug naar “Emsisoft Anti-Malware & Emsisoft Emergency Kit.”