1
Bitdefender had eerder aangegeven dat de gratis versie van hun antivirus per 31 december niet meer beschikbaar zou zijn. Op de pagina waar Bitdefender Antivirus Free was te downloaden, staat nu de volgende melding, en kunnen bezoekers de gratis proefversie van Bitdefender Total Security downloaden.

Wat is de status van de gratis editie van Bitdefender Antivirus?
We richten onze productontwikkeling op bescherming voor meerdere platformen en daarom halen we de gratis editie van Bitdefender Antivirus voor Windows uit de markt. Huidige gebruikers zullen tot 30 juni 2022 worden ondersteund.

Bitdefender waardeert zijn klanten en gebruikers. Al onze Bitdefender Antivirus Free gebruikers zullen dan ook persoonlijk (via e-mail) een speciale aanbieding met korting ontvangen voor Bitdefender Total Security.
Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)
2
Maxstar schreef:We richten onze productontwikkeling op bescherming voor meerdere platformen en daarom halen we de gratis editie van Bitdefender Antivirus voor Windows uit de markt.
Niet verrassend, maar dat ze het nu eind 2021 offline halen wel. Lees de klachten die er in 2014 al waren op WS. Er was eerst zelfs een IP restrictie om het te kunnen gebruiken, het taalpakket was standaard Roemeens, maar omzetbaar naar Engels. Bitdefender had bijdehanter moeten zijn en de rivaliteit met andere gratis virusscanners moeten zoeken. Gemiste kans, bovendien zien ze ook dat Microsoft met Defender het kunstje nu wel weet te flikken.
If it ain't broken, don't fix it
Plaats reactie

Terug naar “Beveiligingssoftware (algemeen)”