1
Beste forum gebruikers, graag willen wij op onze nieuwe pc Malwarebytes installeren en de versie op de oude pc daarvoor gebruiken die vervangen word. Nu zitten we met een probleempje deze te kunnen ontkoppelen? doordat we de inloggegevens van onze account nergens meer kunnen vinden (echt niets meer) nog geen e-mail adres wat we daarvoor gebruiken word inloggen onmogelijk. We moeten er wel even bij vermelden dat we een levenslange licentie hebben voor 3 computers al jaren en nog nooit van deze werkwijze gebruik hebben hoeven te maken een geïnstalleerde versie los te koppelen van een pc? graag zouden wij wat meer informatie willen hebben hoe we dit krijgen opgelost zodat we de geïnstalleerde versie na verwijdering kunnen overzetten op onze nieuwe pc, alle tips zijn welkom waarvoor onze dank.
3
Hoi Naxtar bedankt voor je reactie, ja Malwarebytes staat nog op het oude systeem geïnstalleerd zoals ook op de overige 2 pc dus 3 in totaal.
4
Op het oude systeem open je Malwarebytes, klik in het hoofdvenster op het tandwieltje. Vervolgens klik je op Account, hier zie je de licentiegegevens staan. Noteer zowel het Licentie-ID als de Licentiesleutel. Hierna kan je de licentie op dit systeem deactiveren. Hierna kan je Malwarebytes op het nieuwe systeem activeren.


Afbeelding
Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)
6
Hoi Maxstar, ik heb op alle de computers een geheel ander venster bij "Account" als op jouw afbeelding (zie bijlage) wij hebben daar geen licentie ID staan? Wel de licentie sleutel ( verloopt nooit) en bij apparaat naam staat een gedeeldte van onze naam, verder staat er alles op als jouw afbeelding. B.V. Weizigen/ Deactiveren. We geloven toch echt dat we op zoek moeten naar de gegevens om dit fatsoenlijk opgelost te krijgen.
Afbeelding
7
Hallo,

Door de jaren heen zijn er meerdere licenties verschenen voor Malwarebytes. De eerste licenties bestonden uit een ID + Sleutel, dit waren de eerste lifetime-licenties. Later zijn er nog lifetime-licenties verkocht met alleen een licentiesleutel, die kon je dan ook op 3 PC's tegelijkertijd gebruiken.

In dit geval noteer je de licentiesleutel in dit scherm, die kan je dan als volgt op de nieuwe computer activeren.

1. Open Malwarebytes > Tandwieltjes > Accounts.
2. Klik in dit scherm op Licentie activeren en vervolgens op de knop Enter license key.
3. Zonder ID kan je dan direct de licentiesleutel invoeren. (Bij een licentie met ID moet je dan eerst het schuifje bij de rode pijl omzetten.)

Afbeelding

p.s.
Indien je nog wel weet met welk e-mailadres je bij Malwarebytes bent geregistreerd, kan je via de instructies bij de onderstaande link een nieuw wachtwoord opvragen.
https://support.malwarebytes.com/hc/en- ... My-Account
Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)
8
Maxstar schreef: Later zijn er nog lifetime-licenties verkocht met alleen een licentiesleutel, die kon je dan ook op 3 PC's tegelijkertijd gebruiken.
Dit moet ik even corrigeren want, het zit toch iets anders dan ik dacht.
The licensing system has been overhauled recently and the former grace that was built into licenses is no longer present which explains why lifetime licenses are now limited to a single device. It is true that all lifetime keys were valid for only 1 device at a time from the beginning, however the old system had a built in allowance for up to 3 installations/uses before the system would invalidate the key because users could not deactivate devices they no longer had access to (such as systems where the drive has failed or where they no longer own the systems); now that the new system has been implemented which tracks licenses and subscriptions more accurately and allows users to deactivate their own licenses/devices via My.Malwarebytes.com, that 3 device allowance has been removed.
Bron: https://forums.malwarebytes.com/topic/2 ... nt-1314145
Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)
9
Het komt dan hier op neer dat je Malwarebytes waar je een licentiecode voor hebt gekocht in het verleden voor 3 computers niet meer kunt gebruiken of te deactiveren valt voor op een andere pc te installeren want dat is dan niet meer mogelijk en levenslang niet meer bestaat? of zie ik dit verkeerd.
10
Malwarebytes heeft nooit lifetime-licenties voor 3 pc's verkocht. Zie ook dit bericht van een administrator op het forum van Malwarebytes. Wellicht dat er wel andere verkopers zijn geweest die dergelijke licenties als '1 licentie voor 3 pc's' hebben verkocht.

De lifetime-licenties zullen altijd geldig blijven, je kan de licentie dus ook nog steeds overzetten naar een andere computer. Maar de licentie is officieel maar op één pc tegelijkertijd te gebruiken.
Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)
11
Jammer dat we nu nog maar op 2 computers Malwarebytes hebben staan en het niet meer mogelijk is de oude te Deactiveren en te installeren op de nieuwe laptop..triest.
Plaats reactie

Terug naar “Malwarebytes & AdwCleaner”