Computer laadt langzaam

Stel hier uw vragen met betrekking tot Windows 7
Klungel
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 76
Lid geworden op: 09 jun 2015 17:37
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 7
AV: geen
AM: geen
FW: Windows firewall

#46

Instellingen blijken al zo te staan.
PeterJ
Security Helper
Security Helper
Berichten: 7174
Lid geworden op: 17 mar 2013 23:40

#47

Steeds als de computer opstart verschijnt er sinds die tijd een blauw rechthoekje in beeld waarin staat dat de resolutie automatisch aan het beeldscherm aangepast wordt oid.
Kan het zijn dat je monitor dat blauwe rechthoekje toont ?
Zoja, kijk bij de instellingen van de monitor zelf.
Zonee, maak een foto of screenshot van het blauwe rechthoekje.
Upload het afbeeldingsbestand naar https://www.imgdumper.nl.
Je krijgt dan een aantal links. Post alleen de eerste link in je volgend bericht.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Klungel
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 76
Lid geworden op: 09 jun 2015 17:37
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 7
AV: geen
AM: geen
FW: Windows firewall

#48

Automatisch aanpassen is de tekst in het vakje. Het vak wordt getoond vanuit de monitor zelf.  Het is verschenen nadat ik iets in de beeldinstellingen had veranderd. Maar dat was niet via de knoppen op de monitor. Dus volgens mij moet ik daar (jij zegt: instellingen van de monitor zelf) niet kijken?
PeterJ
Security Helper
Security Helper
Berichten: 7174
Lid geworden op: 17 mar 2013 23:40

#49

Blijkbaar werken de instellingen in je computer en monitor niet samen. Als je die in de computer niet meer kan vinden zou ik bij de instellingen in de monitor kijken
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Klungel
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 76
Lid geworden op: 09 jun 2015 17:37
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 7
AV: geen
AM: geen
FW: Windows firewall

#50

Ik weet niet of ik ze in de computer niet kan vinden. Misschien eerst een nieuwe driver installeren. Mijn monitor is een Medion MD 20110 MSN 30010784. Medion.com heeft geen drivers voor Windows 7. Via Google kom je uit op driverpack.io en drp.su. Die lijken betrouwbaar als je de reviews leest. Driver maar downloaden?
PeterJ
Security Helper
Security Helper
Berichten: 7174
Lid geworden op: 17 mar 2013 23:40

#51

Mijn monitor is een Medion MD 20110 MSN 30010784. Medion.com heeft geen drivers voor Windows 7
Pak dan de Windows Vista driver: https://www.medion.com/nl/service/start ... 0784&gid=5
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Klungel
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 76
Lid geworden op: 09 jun 2015 17:37
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 7
AV: geen
AM: geen
FW: Windows firewall

#52

Gedaan en opnieuw opgestart. Het blauwe scherm is weg. Computer ietsje sneller.
PeterJ
Security Helper
Security Helper
Berichten: 7174
Lid geworden op: 17 mar 2013 23:40

#53

Wil je het een paar dagen aankijken of kunnen we gaan afronden ?
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Klungel
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 76
Lid geworden op: 09 jun 2015 17:37
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 7
AV: geen
AM: geen
FW: Windows firewall

#54

Beide opties lijken me niet goed. Heb je nog nieuwe suggesties om de snelheidsproblemen te verhelpen?
PeterJ
Security Helper
Security Helper
Berichten: 7174
Lid geworden op: 17 mar 2013 23:40

#55

Klik op Start, typ in de witte invoerbalk MSCONFIG en druk op de enter-toets.
Het venster "Systeemconfiguratie" verschijnt nu.
Open het tabblad Opstarten.
Doorloop de lijst met aangevinkte items en vink uit wat je niet telkens gebruikt als Windows start. In geval van problemen kan je deze eenvoudig weer aanvinken.
Laat in ieder geval je antivirus programma aangevinkt.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Klungel
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 76
Lid geworden op: 09 jun 2015 17:37
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 7
AV: geen
AM: geen
FW: Windows firewall

#56

Alleen de Intel common user interfaces waren aangevinkt. Denk dat ik dat maar zo laat. Lijken me belangrijke programma's, die weinig grafische capaciteit vergen.
PeterJ
Security Helper
Security Helper
Berichten: 7174
Lid geworden op: 17 mar 2013 23:40

#57

We kijken nog even met een andere tool.

Download Afbeelding Speccy van Piriform.
Hiermee wordt een uitgebreide analyse van je computer gemaakt.
Let op: Indien tijdens de installatie gevraagd wordt om extra software "Google Chrome" te installeren, vink dit dan uit.

Rechtsklik op "Speccy" en klik op Als administrator uitvoeren.
Kies voor Nederlands (of Engels) en klik op Volgende(Next).
Na de analyse plaatst "Speccy" de uitkomst daarvan in een nieuw venster.
Klik nu in de menubalk op Bestand(File) en kies voor Publiceer snapshot(Publish Snapshot)
Bevestig het publiceren door JA(Yes) te klikken.
Een nieuw venster "Publiceer snapshot"("Publish Snapshot") verschijnt met daarin een link naar het analyse-rapport.
Kopieer en plak die link in je volgende bericht.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Fdefafee
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 23 mei 2018 03:57

#58

De ideale oplossing voor jou is........

- Download CCleaner op http://pririform.com   *gratis - maak er een paar keer je laptop/ pc mee schoon - de eerste keer zal aanzienlijk lang duren (resultaat - uw apparaat versnelt aanzienlijk).
- Download vervolgens HitmanPro http://hitmanpro.com  *gratis - wanneer het programma moet ingrijpen, dan kunt u gratis gebruik maken van de 30 dagen proefperiode - zit geen abonnement aan vast (verwijderd virussen en mallware - werkt aanzienlijk sneller en beter dan andere programma's zoals Avg ect ect - zorgt ervoor dat uw apparaat aanzienlijk versnel bij verwijdering van eventuele aangetroffen mallware ect ect)
- VERWIJDER VERVOLGENS MC AFEE, DIT PROGRAMMA ZORGT RESOLUUT VOOR ENORME VERTRAGINGEN, installeer liever een andere virusscanner.
- MAAK ABSOLUUT GEEN GEBRUIK VAN WINDOWS DEFENDER...........Deze kun je middels het start menu uitschakelen.......Windows defender is namelijk geneigd om uw complete cpu te gebruiken voor zijn real life scans. Schakel deze uit en uw apparaat loopt weer als een tierelier.

Volg bovenstaande stappen en u wordt weer een gelukkig mens....tenminste ik destijds wel :D
pearl
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 842
Lid geworden op: 15 okt 2013 10:25
Kennisniveau: (3) Expert

#59

Kom op zeg, door het gebruik van Ccleaner wordt niets sneller, van je garage opruimen wordt je auto echt niet sneller.

We wachten op de Speccy weblink.
"Dit is mijn handtekening of sig."
Sometimes, a vendor may misleadingly advertise the I/O clock rate by labeling the MT/s as MHz
https://www.piriform.com/speccy/download
http://www.piriform.com/docs/speccy/usi ... to-the-web
Fdefafee
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 23 mei 2018 03:57

#60

Inhoud bericht verwijderd

Plaats reactie

Terug naar “Windows 7”