Muis pad werkt niet

Plaats hier al uw vragen met betrekking tot de hardware van uw computer.
Gebruikersavatar
rudidev
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 317
Lid geworden op: 04 nov 2014 17:43
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 10
AV: Kaspersky
AM: Mbam premium

#16

Hallo Ben, ga ik zo dadelijk proberen. Duurt even wat langer want hij geeft aan dat ik dan eerst de oude moet verwijderen. Moet zo de deur uit maar doe het vanavond even. Bedankt  alvast, je hoort het resultaat
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16165
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert

#17

rudidev schreef:Hallo Ben, ga ik zo dadelijk proberen. Duurt even wat langer want hij geeft aan dat ik dan eerst de oude moet verwijderen. Moet zo de deur uit maar doe het vanavond even. Bedankt  alvast, je hoort het resultaat
Dat is goed Rudi rustig aan.
Ga je de wasbeer zoeken http://www.destentor.nl/regio/deventer/ ... -1.6886195
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
rudidev
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 317
Lid geworden op: 04 nov 2014 17:43
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 10
AV: Kaspersky
AM: Mbam premium

#18

He een nieuwtje over een wasbeer. Kende ik nog niet!! Grappig.

Hallo Ben, ik heb e.e.a. gedownload en uitgevoerd zoals je zei, maar het resultaat blijft hetzelfde. De touchpad werkt niet en in apparaatbeheer zie ik hem ook nergens. Hebben we nog andere opties of zit er gewoon intern een draadje los? ( Bij mij ook, maar dat wist je al)
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16165
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert

#19

Hallo,


Doe het volgende eens:
1. Staat je muis/touchpad in je configuratiescherm?
2. Maak je losse muis eens los van je laptop herstart je laptop en kijk of dan je touchpad werk (of herkent word in apparaatbeheer)
3. Kijk ook eens in de Bios of die op enabled staat. Hier een handleiding om hem uit te zetten jij mag net andersom doen:  Klik
4. Als laatste optie lees dit eens door Klik
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
rudidev
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 317
Lid geworden op: 04 nov 2014 17:43
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 10
AV: Kaspersky
AM: Mbam premium

#20

Hallo Ben, het wordt vermoedelijk morgen pas als ik ermee aan de gang kan gaan. Ik jou je op de hoogte
Gebruikersavatar
rudidev
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 317
Lid geworden op: 04 nov 2014 17:43
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 10
AV: Kaspersky
AM: Mbam premium

#21

Hallo Ben, het wordt vermoedelijk morgen pas als ik ermee aan de gang kan gaan. Ik jou je op de hoogte
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16165
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert

#22

rudidev schreef:Hallo Ben, het wordt vermoedelijk morgen pas als ik ermee aan de gang kan gaan. Ik jou je op de hoogte
Rome is ook niet op één dag gebouwd :wait:
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
rudidev
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 317
Lid geworden op: 04 nov 2014 17:43
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 10
AV: Kaspersky
AM: Mbam premium

#23

Toch al een stukje gedaan, Ben.

1: Nee de touchpad komt niet voor in het configuratiescherm
2: werkt helaas niet
3: Ik ben uiteindelijk in de Bios gekomen - even een weetje, je komt er met deze laptop alleen in als je eerst hebt afgesloten met de shiftknop ingedrukt, daarna opstarten met de F2 ingedrukt- eigenhandig gegoogled..jaja! .De omschrijvingen zoals op je link - system properties of device options e.d. kom ik niet tegen, maar in het advanced scherm staat wel alles op enabled. Zou dus eigenlijk ook goed moeten zijn?
4: ben ik nog niet aan toegekomen, bekijk ik vanavond of anders morgen even.


Maar iets zegt me dat je met die Bios wel op de goede weg zit. Zoiets herinner je je pas veel later, maar enkele maanden geleden heb ik een BSOD gehad en toen heropende het lappie in de Bios. Kan me voorstellen dat ik toen onbewust iets aangepast heb.

Dank je
Gebruikersavatar
Dasle
Moderator
Moderator
Berichten: 1808
Lid geworden op: 25 jul 2009 13:36
OS: Windows 10

#24

Bij meerdere Asus laptops kan je het touchpad in en uitschakelen door de Fn+F9 toetsen in te drukken.
Weet niet gelijk of dit bij dit type ook werkt maar het is het proberen waard.
Groetjes Dasle
Gebruikersavatar
rudidev
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 317
Lid geworden op: 04 nov 2014 17:43
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 10
AV: Kaspersky
AM: Mbam premium

#25

Hallo Ben, ik heb nu ook punt 4 doorgenomen maar ook dat gaat niet werken. In apparatenbeheer komt hij niet voor. Heel raar, maar waar. Hoe dan ook enorm bedankt
Gebruikersavatar
Vinu
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 34
Lid geworden op: 30 dec 2015 08:38
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10 Pro

#26

Er stond zeker eerst W7 of W8 op deze laptop? Dan is ASUS Smart Gesture het euvel.
http://ivanrf.com/en/asus-smart-gesture-and-windows-10/
Plaats reactie

Terug naar “Hardware & Randapparatuur”