1
Emsisoft heeft in 2015 bekendgemaakt dat de firewall Online Armor niet meer verder doorontwikkeld zal worden. Sinds eind maart dit jaar is ook de algehele ondersteuning beëindigd, dit betekent concreet dat het programma geen beveiligingsupdates meer krijgt en er vanuit Emsisoft ook geen ondersteuning meer zal worden gegeven voor dit pakket.

Door de jaren heen was Online Armor een zeer innovatieve firewall waarbij de HIPS (Host Intrusion Prevention System) een belangrijk onderdeel was in het herkennen en preventief blokkeren van potentiële bedreigingen. Inmiddels is dit een redelijk achterhaalde techniek, beschermingsmethoden zoals gedragsbewaking (Behavior Blocker) en heuristische analyse methoden al dan niet in de cloud blijken vele malen effectiever.
Emsisoft Internet Security is het vervangende beveiligingspakket van Online Armor geworden, maar ook de opvolger van de combinatie van Emsisoft Anti-Malware en Oline Armor die als EISP (Emsisoft Internet Security Pack) beschikbaar was.

Mocht je nog een geldige licentie hebben voor Online Armor kan je die bij Emsisoft laten omzetten naar een licentiesleutel voor Emsisoft Internet Security.
Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)

Terug naar “Emsisoft Anti-Malware”