wacht woord router

Stel hier uw vragen met betrekking tot overige software en allerhande computervragen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
leider
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 27 aug 2012 13:53
Kennisniveau: (1) Beginner

#1

27 aug 2012 14:23

Hoi,
Zou iemand mij kunnen helpen .
ik ben namelijk mijn wachtwoord kwijt van mijn router.
Het is een Sweex LC000070 waar kan dat wacht woord weer terug krijgen.

groetjes leider
Gebruikersavatar
Mako
VIP PC Helpforum
Berichten: 796
Lid geworden op: 15 aug 2012 11:42
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Internet Security
FW: Emsisoft Internet Security
Locatie: Deinze (BE)

#2

27 aug 2012 15:26

Hoi,

Verbindt een laptop of computer met een kabel met je router. Schrijf vervolgens in de adresbalk van je internetbrowser 192.168.123.254 en druk op enter.

Als je het wachtwoord van je router nog niet hebt gewijzigd kan je in de handleiding het standaardwachtwoord terugvinden. Ik lees in de online handleiding dat dit zou zijn voor jouw toestel:
Wachtwoord: admin

Bij het onderdeel wireless kan je het wachtwoord voor je draadloze internetverbinding wijzigen.

Indien je het wachtwoord van de router zelf hebt gewijzigd denk ik niet dat dit forum je kan helpen dit te achterhalen.

Groet,
Mako
Met vriendelijke groet,
Mako

Afbeelding
Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators
Gebruikersavatar
leider
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 27 aug 2012 13:53
Kennisniveau: (1) Beginner

#3

27 aug 2012 17:26

mooi hartstikke bedankt bedankt dat is gelukt :smiley_swinging: .

Zou je mij ook kunnen uit leggen hoe ik wifi kan krijgen op mijn telefoon moet ik daar ook wat veranderen in de instelling van de telefoon?
ik heb een Iphone 4, geupdate naar 5.0.1. Thuis heb ik een draadloos netwerk maar ik kan mijn Iphone hier niet op aansluiten. Mijn zusjes blackberry kan wel op onze draadloze wifi aansluiten. Ik snap er niks van. hij ziet wel het netwerk, dan moet ik een wachtwoord invoeren en dan geeft ie de melding dat het een mislukte poging is en dat er geen verbinding kan komen.
Ik geef dezefde Preshare Key die ik ook voor mijn laptop gebruik.
Wie weet wat ik fout doe of weet waar ik informatie kan vinden hoe ik dit moet oplossen ???

grt leider
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 6877
Lid geworden op: 18 okt 2010 12:50
Bericht indicaties: 1
OS: macOS Catalina 10.15.4
FW: NetBarrier X9

#4

27 aug 2012 20:50

@ leider,

Ik had een soortgelijk probleem bij updaten van iOS van de iPad.
Probeer het volgende, zie onderstaande link >> tweede bericht

http://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewtopic ... 243&t=6268" onclick="window.open(this.href);return false;
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Algemene computervragen en problemen”