Stanby knop inschakelen

Stel hier uw vragen met betrekking tot overige software en allerhande computervragen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
toy
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 430
Lid geworden op: 14 jan 2012 13:59
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: avg
Locatie: Geboren Amsterdammer

#1

01 aug 2012 10:09

Zet die maar effe hier bij, hoe krijg ik mijn stand by knopje weer werkend?
Gebruikersavatar
Wessel
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1377
Lid geworden op: 14 jun 2009 18:59
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1 Pro
AV: Panda Cloud Antivirus (free)
AM: Emsisoft Anti-Malware (free)
FW: Windows Firewall

#2

01 aug 2012 10:45

Welke Windows versie heb je en wat voor laptop is het?
Wat doet de stanby knop nu?
Gebruikersavatar
toy
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 430
Lid geworden op: 14 jan 2012 13:59
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: avg
Locatie: Geboren Amsterdammer

#3

01 aug 2012 11:27

Windows XP , standby doet niks is zichtbaar maar heel licht.
Laatst gewijzigd door toy op 01 aug 2012 15:16, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Wessel
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1377
Lid geworden op: 14 jun 2009 18:59
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1 Pro
AV: Panda Cloud Antivirus (free)
AM: Emsisoft Anti-Malware (free)
FW: Windows Firewall

#4

01 aug 2012 11:48

Try this and see if it will resolve your issue:
1 ) Click the "Start" button in the bottom left hand corner of the screen.
2 ) Select the |"Control Panel"
3 ) Click the "System" icon within the "Performance and Maintenance " section
4 ) Select the "Advanced" tab across the top
5 ) Click "Settings" within the "Performance" section
6 ) Select the "Advanced" tab
7 ) Near the bottom there is a "Change" button, click this
8 ) Within the "Virtual memory" section there is a button "System managed size"
9 ) Click this and then the "OK" -- 3 times, to exit the settings.
Restart your machine and STANDBY is once again an option.

http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 1693319f9b" onclick="window.open(this.href);return false;
Gebruikersavatar
toy
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 430
Lid geworden op: 14 jan 2012 13:59
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: avg
Locatie: Geboren Amsterdammer

#5

01 aug 2012 12:29

Wessel schreef:Try this and see if it will resolve your issue:
1 ) Click the "Start" button in the bottom left hand corner of the screen.
2 ) Select the |"Control Panel"
3 ) Click the "System" icon within the "Performance and Maintenance " section
4 ) Select the "Advanced" tab across the top
5 ) Click "Settings" within the "Performance" section
6 ) Select the "Advanced" tab
7 ) Near the bottom there is a "Change" button, click this
8 ) Within the "Virtual memory" section there is a button "System managed size"
9 ) Click this and then the "OK" -- 3 times, to exit the settings.
Restart your machine and STANDBY is once again an option.

http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 1693319f9b" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: Is er niks in NL? mijn engels is redelijk maar niet alles snap ik.
Gebruikersavatar
toy
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 430
Lid geworden op: 14 jan 2012 13:59
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: avg
Locatie: Geboren Amsterdammer

#6

01 aug 2012 15:15

:good: Ik heb die nu wel, zat bij mijn drivers op cd had die niet geinstalleerd,

bedankt
Gebruikersavatar
Wessel
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1377
Lid geworden op: 14 jun 2009 18:59
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1 Pro
AV: Panda Cloud Antivirus (free)
AM: Emsisoft Anti-Malware (free)
FW: Windows Firewall

#7

02 aug 2012 14:01

Toppie dat het is opgelost toy :goed:
Plaats reactie

Terug naar “Algemene computervragen en problemen”