Ccleaner

Stel hier uw vragen met betrekking tot overige software en allerhande computervragen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Ank
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 84
Lid geworden op: 25 okt 2010 14:08
OS: windows 7
AV: MacAfee

#1

08 nov 2011 21:57

Hallo deskundigen, weet iemand hoe het komt dat Ccleaner bij het schoonmaken ook altijd tijdelijke Internet-bestanden van I.E verwijdert ( nu weer 143.406 Kb, 4.585 bestanden) terwijl ik I.E. helemaal niet gebruik? Hij staat wel bij m'n programma's maar ik gebruik alleen Firefox, daarvan worden dan ook veel meer Kb verwijderd, iets van 425.000 of zo. Kan ik I.E. beter helemaal verwijderen, of is het allemaal niet belangrijk? Bedankt voor jullie aandacht, Ank
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 41802
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

#2

09 nov 2011 17:35

Hoi,

Internet Explorer verwijderen is niet nodig hoor, maar wat vind CCleaner dan precies want 143Kb is namelijk niet veel?
Gebruikersavatar
Ank
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 84
Lid geworden op: 25 okt 2010 14:08
OS: windows 7
AV: MacAfee

#3

09 nov 2011 19:13

Hallo Maxstar,leuk je weer te zien. Tja, wàt Ccleaner precies vindt bij I.E. weet ik ook niet, tijdelijke bestanden of zo, maar ik begrijp gewoon niet dàt hij iets vindt, want ik gebruik I.E. helemaal niet, echt nooit. Dus ik vind het behoorlijk raadselachtig. Maar als jij zegt dat het geen kwaad kan, laat dan maar. Groet, Ank
Gebruikersavatar
Hans100
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 33
Lid geworden op: 21 jun 2011 20:52
OS: Windows 7
AV: G Data Internet Security
FW: G Data

#4

09 nov 2011 21:53

Kan het zijn dat IE toch op de achtergrond draait. Ik heb nl. precies hetzelfde, alleen per week zo'n 100.000kb. ik heb eens onder details gekeken wat dat nou precies wat, bleken het de updates te zijn voor MSE te zijn. blijkbaar gaat dat op een of andere manier via IE. Ik laat IE verder gewoon staan, sommige sites werken niet zo goed met Firefox.
Gebruikersavatar
De Hulk
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 193
Lid geworden op: 22 jan 2011 00:50
Kennisniveau: (1) Beginner

#5

09 nov 2011 22:44

Vermoedelijk gebruik je het programma wel. Bijvoorbeeld bij updates van programma's worden de updates binnengehaald via IE en dan krijg je sowieso al 'tig' tijdelijke internetbestanden in die map.


Verwijderen/uitschakelen zou ik niet doen want het kan soms voor een pictogram essentieel zijn of IE de standaard browser is.
Gebruikersavatar
Ank
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 84
Lid geworden op: 25 okt 2010 14:08
OS: windows 7
AV: MacAfee

#6

10 nov 2011 09:14

o.k., dat zal het dan wel zijn, dus laten staan maar en niets van aantrekken. In ieder geval bedankt voor jullie meedenken.
Gebruikersavatar
Hans100
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 33
Lid geworden op: 21 jun 2011 20:52
OS: Windows 7
AV: G Data Internet Security
FW: G Data

#7

10 nov 2011 12:03

Bedankt voor de uitleg.
Plaats reactie

Terug naar “Algemene computervragen en problemen”