windows movie maker geen video effecten en video overgangen

Stel hier uw vragen met betrekking tot overige software en allerhande computervragen.
Gebruikersavatar
Wessel
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1377
Lid geworden op: 14 jun 2009 18:59
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1 Pro
AV: Panda Cloud Antivirus (free)
AM: Emsisoft Anti-Malware (free)
FW: Windows Firewall

#46

31 okt 2011 17:04

Op YouTube kwam ik het volgende filmpje tegen het is te proberen.  :D

Recover Window Movie Maker's Missing Video Transition and Effects
Gebruikersavatar
roland285
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 129
Lid geworden op: 09 okt 2011 19:05
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7 SP1 64bits
AV: Avast free
FW: Comodo Firewall

#47

01 nov 2011 17:07

ondanks dat dat geinige muziekje mijn dag weer goed maakt :lol: werkt dit niet. het verschil tussen zijn probleem en de mijne is dat zijn pc weet dat er video effecten horen te zijn terwijl die van mij dat dus niet doet aangezien ik geen fout melding krijg dat ik de effecten mis.
Gebruikersavatar
Forza
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1625
Lid geworden op: 06 sep 2010 13:40
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1
AV: KIS
FW: KIS / Router

#48

02 nov 2011 17:57

roland285 schreef:ik heb helemaal geen optie voor herstel of recovery te doen :conf: , mijn pc gaat ,zonder iets te vragen, naar een menu om te kiezen op welke partitie ik Windows wil installeren en daarna gaat dat ding gewoon windows installeren, dus geen recovery.
Heb je wel het volgende scherm gezien eigenlijk?
Afbeelding
----- Certa stant omnia lege ----
--------I'm not a Geek------
Gebruikersavatar
roland285
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 129
Lid geworden op: 09 okt 2011 19:05
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7 SP1 64bits
AV: Avast free
FW: Comodo Firewall

#49

03 nov 2011 12:31

nee, niet gezien. heb geen opties om Windows te herstellen alleen om te herinstalleren (voor zover ik het weet dan).
Gebruikersavatar
Forza
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1625
Lid geworden op: 06 sep 2010 13:40
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1
AV: KIS
FW: KIS / Router

#50

03 nov 2011 13:46

1. Start de computer van de Windows XP CD en kies "To set up Windows XP now, press ENTER.
2. Druk hierna op F8 = I Agree
3. Druk dan op R To repair the selected Windows XP installation press R
De optie om te herstellen krijg je ook pas nadat je op enter bij setup Windows XP hebt geklikt.
----- Certa stant omnia lege ----
--------I'm not a Geek------
Gebruikersavatar
roland285
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 129
Lid geworden op: 09 okt 2011 19:05
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7 SP1 64bits
AV: Avast free
FW: Comodo Firewall

#51

03 nov 2011 16:52

het eerste beeld dat ik krijg (na het laden van het setup) is dit:

http://www.imagedump.nl/img403/3693/15dsc00607.jpg

waarna, als ik op enter druk, ik een optie krijg wat ik met de partitie wil doen. waarna Windows geherinstalleerd wordt.
Gebruikersavatar
Forza
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1625
Lid geworden op: 06 sep 2010 13:40
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1
AV: KIS
FW: KIS / Router

#52

03 nov 2011 17:01

Kan je ook eens een foto maken van het scherm als je op enter hebt gedrukt?
----- Certa stant omnia lege ----
--------I'm not a Geek------
Gebruikersavatar
roland285
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 129
Lid geworden op: 09 okt 2011 19:05
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7 SP1 64bits
AV: Avast free
FW: Comodo Firewall

#53

03 nov 2011 17:45

Gebruikersavatar
Forza
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1625
Lid geworden op: 06 sep 2010 13:40
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1
AV: KIS
FW: KIS / Router

#54

03 nov 2011 18:02

Ik weet het niet zeker maar als je hier kiest voor (geen wijzigingen in het huidige bestandssysteem aanbrengen) kiest zal alleen de Windows opnieuw geïnstalleerd worden en zullen de geïnstalleerde programma's en bestanden bewaard blijven.

Op het forum is er een Officieel Webcare account van Microsoft Customer Service dus voor de zekerheid zou je dit even bij hen kunnen navragen.
http://www.pcwebplus.nl/phpbb/memberlis ... file&u=692" onclick="window.open(this.href);return false;
----- Certa stant omnia lege ----
--------I'm not a Geek------
Gebruikersavatar
roland285
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 129
Lid geworden op: 09 okt 2011 19:05
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7 SP1 64bits
AV: Avast free
FW: Comodo Firewall

#55

03 nov 2011 20:45

PM sturen naar de webcare met een link naar de afbeeldingen dus?
Gebruikersavatar
Wessel
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1377
Lid geworden op: 14 jun 2009 18:59
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1 Pro
AV: Panda Cloud Antivirus (free)
AM: Emsisoft Anti-Malware (free)
FW: Windows Firewall

#56

04 nov 2011 10:55

Forza schreef:Ik weet het niet zeker maar als je hier kiest voor (geen wijzigingen in het huidige bestandssysteem aanbrengen) kiest zal alleen de Windows opnieuw geïnstalleerd worden en zullen de geïnstalleerde programma's en bestanden bewaard blijven.
Ik dacht dat je met deze optie Windows wel opnieuw installeerde maar dan je dan een nieuwe installatie kreeg in b.v. Windows.001 en je programma's en bestanden er nog wel zijn maar niet meer werken.
roland285 schreef:PM sturen naar de webcare met een link naar de afbeeldingen dus?
Ja zou ik ook even doen voor de zekerheid want ik twijfel nu en een linkje naar de laatste berichten is ook goed.
Gebruikersavatar
roland285
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 129
Lid geworden op: 09 okt 2011 19:05
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7 SP1 64bits
AV: Avast free
FW: Comodo Firewall

#57

04 nov 2011 16:19

ok, heb de PM verzonden. en nu maar wachten......
Gebruikersavatar
Wessel
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1377
Lid geworden op: 14 jun 2009 18:59
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1 Pro
AV: Panda Cloud Antivirus (free)
AM: Emsisoft Anti-Malware (free)
FW: Windows Firewall

#58

10 nov 2011 14:08

Heb je al iets gehoord?
Staat dit bestand 82_moviemk nog wel in movie maker map bij program files?
Gebruikersavatar
roland285
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 129
Lid geworden op: 09 okt 2011 19:05
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7 SP1 64bits
AV: Avast free
FW: Comodo Firewall

#59

10 nov 2011 15:39

nope, nog niks.

en ik heb dat bestand inderdaad niet, maar de versies die geüpload zijn door leden hebben dit bestand ook niet :-\
Gebruikersavatar
Wessel
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1377
Lid geworden op: 14 jun 2009 18:59
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1 Pro
AV: Panda Cloud Antivirus (free)
AM: Emsisoft Anti-Malware (free)
FW: Windows Firewall

#60

10 nov 2011 15:43

Krijg je ook die melding zoals bij dit filmpje?
Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Algemene computervragen en problemen”