windows movie maker geen video effecten en video overgangen

Stel hier uw vragen met betrekking tot overige software en allerhande computervragen.
Gebruikersavatar
roland285
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 129
Lid geworden op: 09 okt 2011 19:05
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7 SP1 64bits
AV: Avast free
FW: Comodo Firewall

#31

19 okt 2011 12:37

vreemd, heb helemaal geen $NtServicePackUninstall$ :-\

heb Windows geïnstalleerd met een win XP SP3 cd, kan dat het probleem zijn?
Gebruikersavatar
Forza
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1625
Lid geworden op: 06 sep 2010 13:40
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1
AV: KIS
FW: KIS / Router

#32

19 okt 2011 15:37

Dat zou best eens kunnen dat je dan SP3 niet kan verwijderen maar dat weet ik niet zeker.
Probeer eens om gewoon opnieuw SP3 te installeren en dan nogmals SFC /Scannow.
http://www.microsoft.com/downloads/nl-n ... 1555d4f3d4" onclick="window.open(this.href);return false;
----- Certa stant omnia lege ----
--------I'm not a Geek------
Gebruikersavatar
roland285
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 129
Lid geworden op: 09 okt 2011 19:05
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7 SP1 64bits
AV: Avast free
FW: Comodo Firewall

#33

19 okt 2011 17:34

opnieuw installeren heeft geen effect op movie maker en SFC /Scannow. kreeg trouwens een melding nadat ik de pc opnieuw liet opstarten dat windows een back-up had moeten herstellen en dat dit gelukt was. waarna er nog wel een paar dingen werden geïnstalleerd/aangepast door het sp3 pakket. dus ik weet niet of dat ding de installatie van sp3 deels ongedaan heeft zitten maken of niet.
Gebruikersavatar
Forza
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1625
Lid geworden op: 06 sep 2010 13:40
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1
AV: KIS
FW: KIS / Router

#34

20 okt 2011 12:03

Lastig probleem hoor. :eek:
Doordat SFC /scannow al deze melding geeft "Bestanden die voor een goede werking van windows nodig zijn moeten worden gekopieerd naar de DLL Cache" zou ik eens de drastische manier proberen om een repair install van Windows te doen.
----- Certa stant omnia lege ----
--------I'm not a Geek------
Gebruikersavatar
roland285
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 129
Lid geworden op: 09 okt 2011 19:05
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7 SP1 64bits
AV: Avast free
FW: Comodo Firewall

#35

20 okt 2011 16:39

hoe doe ik zo een repair install? zonder al mijn gegevens te verliezen?
Gebruikersavatar
Wessel
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1377
Lid geworden op: 14 jun 2009 18:59
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1 Pro
AV: Panda Cloud Antivirus (free)
AM: Emsisoft Anti-Malware (free)
FW: Windows Firewall

#36

21 okt 2011 11:45

Op deze webpagina van Microsoft staat dit uitgelegd.
http://support.microsoft.com/kb/315341/nl" onclick="window.open(this.href);return false;
Gebruikersavatar
roland285
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 129
Lid geworden op: 09 okt 2011 19:05
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7 SP1 64bits
AV: Avast free
FW: Comodo Firewall

#37

21 okt 2011 14:37

dus gewoon windows er helemaal opnieuw opzetten? volgens mij werken dan de meeste programma's ook niet meer :neu: en om dat allemaal te herinstalleren heb ik eigenlijk helemaal geen zin in :-\

tijdje geleden had mijn pc namelijk ook nogal wat problemen (bij veel bewerkingen die met het systeem te maken hadden, zoals hardware/software aanpassen). dus dan vraag ik me af of dat ding niet de hele tijd mijn Windows zit te vernielen. want dan blijven we bezig...... is er een manier om dit te controleren?
Gebruikersavatar
Forza
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1625
Lid geworden op: 06 sep 2010 13:40
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1
AV: KIS
FW: KIS / Router

#38

22 okt 2011 13:11

Bij een herstel installatie van Windows zal alleen Windows voor een groot gedeelte opnieuw geïnstalleerd worden.
Al je opgeslagen bestanden en programma's blijven gewoon behouden als je de op R gebruikt tijdens de installatie.
----- Certa stant omnia lege ----
--------I'm not a Geek------
Gebruikersavatar
roland285
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 129
Lid geworden op: 09 okt 2011 19:05
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7 SP1 64bits
AV: Avast free
FW: Comodo Firewall

#39

22 okt 2011 17:58

dus de informatie van programma's in de registery wordt niet verwijderd? en welke methode moet ik eigenlijk gebruiken? op de Microsoft website staan er namelijk 2.
Forza schreef:als je de op R gebruikt tijdens de installatie.
wat is een R? :conf:
Gebruikersavatar
Fox
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 310
Lid geworden op: 14 jun 2010 15:32
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1 / Ubuntu
AV: Avast (gratis)
AM: Anti-Exploit
FW: Windows

#40

23 okt 2011 10:54

R staat voor de repair optie van Windows XP.
En als je deze optie gebruikt zal er niets uit het register of wat op de computer aanwezig is verwijderd worden, alleen zal je de Windows updates opnieuw moeten installeren omdat die wel verwijderd worden.

1. Start de computer van de Windows XP CD en kies "To set up Windows XP now, press ENTER.
2. Druk hierna op F8 = I Agree
3. Druk dan op R To repair the selected Windows XP installation press R

Afbeelding
Beter een muisarm dan een apestaartje. :)
Afbeelding
Gebruikersavatar
roland285
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 129
Lid geworden op: 09 okt 2011 19:05
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7 SP1 64bits
AV: Avast free
FW: Comodo Firewall

#41

24 okt 2011 16:48

met die instructies kom ik er wel uit :D ga het dit weekend proberen :Typer:
Gebruikersavatar
roland285
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 129
Lid geworden op: 09 okt 2011 19:05
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7 SP1 64bits
AV: Avast free
FW: Comodo Firewall

#42

29 okt 2011 14:07

ik heb helemaal geen optie voor herstel of recovery te doen :conf: , mijn pc gaat ,zonder iets te vragen, naar een menu om te kiezen op welke partitie ik Windows wil installeren en daarna gaat dat ding gewoon windows installeren, dus geen recovery.

er staat wel iets dat als ik op F2 druk terwijl het setup bestanden aan het laden is ik een automatisch systeem herstel kan gaan uitvoeren. maar dan heb ik een diskette nodig.
Gebruikersavatar
Forza
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1625
Lid geworden op: 06 sep 2010 13:40
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1
AV: KIS
FW: KIS / Router

#43

30 okt 2011 12:07

Je krijgt dus niet het volgende scherm te zien?
Het is wel een legale versie van Windows XP?
Afbeelding
----- Certa stant omnia lege ----
--------I'm not a Geek------
Gebruikersavatar
Child in time
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 139
Lid geworden op: 09 sep 2011 16:23
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 7
AV: Avast

#44

30 okt 2011 12:28

Ik las dat je al had geprobeerd om moviemaker opnieuw te installeren via moviemk.inf maar heb je dit later nog eens geprobeerd?

To reinstall movie maker in XP:-
1] You must be logged on as Administrator or having admin right.
2] Now Insert your XP CD inside the CD-ROM
3] Start > Run > type the following command: %systemroot%\inf
4] Click OK to open the INF folder.
5] Locate the file moviemk.inf
6] Right-click the file, and then click Install .
Gebruikersavatar
roland285
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 129
Lid geworden op: 09 okt 2011 19:05
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7 SP1 64bits
AV: Avast free
FW: Comodo Firewall

#45

30 okt 2011 18:23

dit verhelpt het probleem gewoon niet. na de installatie heb ik mijn effecten nog steeds niet terug :crash: .
Plaats reactie

Terug naar “Algemene computervragen en problemen”