GEDOE met CMD

1
Beste helpers;

Sinds twee/ drie dagen geleden heb opgemerkt dat mijn CMD NIET werkt zoals die zou moeten. 
Oftewel het werkt helemaal niet behalve met bekende let a.u.b. op die - /d /k ..
Alleen maar zo en dan op die manier dus werkt die mijn CMD..
Ik ben geen beginner en weet ik dus hoe je pad voor Path bij Omgevings variabelen maken moet etc.. ( blijkbaar het werkt bij me geen enkel verzonnen pad tenzij niet helemaal en misschien volledig is ??
Heb van alles om probleem te verhelpen geprobeerd zoals beginnen met systeemherstel naar laatste bekende werkende situatie, dan met padden voor Path op verschillende manieren te aanpassen en bijvullen etc. vervolgens console vanuit register en autoruns te stoppen of te  verwijderen etc..etc..etc.. En het helpt me niets ..
Derde dag ben ik dus mee bezig online rond oplossing te zoeken ( hier zijn trouwens heleboel mooie i.v.m. dat tips aanwezig ! ) en zoals ik zeg het helpt me absoluut geen enkel gevonden oplossing zo hier zo daar en ook zelfs bij Microsoft forum ook ..
Ik ben ( nog steeds ::)  ) Windows 7 ul. 64 bit eigen gekochte licentie te gebruiken en zeker weet ik dat binnenkort afgelopen met die OS is, weet ik ook dat CMD ook niet actueel en verleden tijd is etc.. maar toch waag ik en omdat ik bijna met gesloten ogen mijn systeem en W7 ken plaats ik deze mijn probleem hier om ook hulp voor te vragen ..[/size][/color]
En oh ja, ik moet noemen ook dat ik intussen heb een zeer mooie programmaatje gevonden via welke je direct zien kan of je foute en verkeerde Omgevings of Systeem variabelen of pad naar variabele in eigen systemen hebt etc.. die heet dus ''Rapid Environment Editor''( kijk bijgevoegde plaatjes ! ) en zo te zien het is helemaal geen foute variabel aanwezig ( anders die als rood gekleurde variabele word ! ) .
Afbeelding
Afbeelding

Nog steeds dus kan ik achter juiste en werkende ( ? ) pad voor mijn Path ( of is het wat anders aan de hand ?? ) zodat ik mijn CMD op juiste en standaard manier gebruiken kan niet vinden ook kan ..
Afbeelding
 
Afbeelding
 
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Probleem en gedoe met CMD OPGELOST !

2
Beste helpers ....
( Dankje wel op reacties )

Betreffende probleem met CMD inmiddels en op dit moment is het opgelost ...
Ik heb namelijk sleutel  ''HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Command Processor'' vanuit register totaal verwijdert en mijn standaard CMD commando-processor "C:\Windows\System32\cmd.exe" werkt op standaard manier zoals die al wel ook hoort ....
Afbeelding
P.S. Het Pad voor PATH mag gewoon ook blijven als C:\windows\system32;C:\windows;C:\windows\System32\Wbem;\ en alles werken zal ..
        Maar zeker voor onzeker op eind van PATH-pad heb ik toch korte pad naar CMD bij mij bijgeplaatst ( met aanhalingen tekens ! ) en dat is toch dus "C:\Windows\System32\cmd.exe"
         Mocht bij iemand op die manier CMD niet kunnen werken of problemen met Windows Verkenner zullen zijn, in dit geval gewoon die pad naar CMD op uiteinde weg halen dan ..
Afbeelding
Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Algemene computervragen en problemen”

ComputerComputer