Letters worden onleesbaar

Stel hier uw vragen met betrekking tot overige software en allerhande computervragen.
speedy
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 13 mar 2019 12:10
Kennisniveau: (1) Beginner

#1

Goedemiddag iedereen,
Sinds gisteravond doet mijn desktop pc raar.
Mijn letters op mijn scherm verdwijnen gedeeltelijk tot ze onleesbaar worden.
Ik heb echter al geprobeerd van systeemherstel te doen alsook mijn pc in veilige modus op te starten en geen van beide is mij gelukt.
Ik had al opzoekwerk hierrond gedaan op google,zonder resultaat.
Groetjes
Speedy
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16165
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert

#2

Hallo,

Dan kan vele oorzaken zijn,
Heeft deze pc een losse videocard?
Is alles up-to-date?
Is de pc virus vrij?
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
speedy
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 13 mar 2019 12:10
Kennisniveau: (1) Beginner

#3

Deze pc heeft geen losse videocard,is up to date en virus vrij
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16165
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert

#4

Hallo,

Dan de volgende opties:
Kan je een ander scherm proberen?
En anders ben ik bang dat het motherboard (die je video aanstuurt) kapot is.
Kan je een losse videocard uitproberen?
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 7204
Lid geworden op: 18 okt 2010 12:50
Bericht indicaties: 3
OS: macOS Catalina 10.15.4
FW: NetBarrier X9

#5

Voer onderstaande uit:

Download Afbeelding Speccy naar het bureaublad en installeer deze.
  • Tijdens de installatie heb je nu de mogelijkheid om Nederlands als taal te selecteren.
  • Let op!!! Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is.
  • Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.
  • Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".
  • In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht.
  • Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.
Het is handig voor de hardware helpers.
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding
speedy
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 13 mar 2019 12:10
Kennisniveau: (1) Beginner

#6

Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16165
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert

#7

Hallo,

Heb je ook nog een antwoord op vraag #4.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
speedy
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 13 mar 2019 12:10
Kennisniveau: (1) Beginner

#8

Ik ben maar een leek in dat soort dingen dus dat weet ik niet,sorry
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16165
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert

#9

speedy schreef:Ik ben maar een leek in dat soort dingen dus dat weet ik niet,sorry
Dat geeft niet maar een antwoord hierop: kan je een ander scherm proberen kan je denk ik wel geven.
Ik zie dat je Speccy heb uitgevoerd, dus je kan nog wel programma's uitvoeren?
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
speedy
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 13 mar 2019 12:10
Kennisniveau: (1) Beginner

#10

Ik heb geen ander scherm dat ik kan uittesten nee.
Ja hoor ik kan wel nog programma's uitvoeren.Groetjes
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16165
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert

#11

Hallo,

Start eens op in veilige modus: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/12376/windows-10-start-your-pc-in-safe-mode
Het beeld ziet er dan wel anders uit maar is het probleem er dan ook?
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
falstring
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 776
Lid geworden op: 07 sep 2013 12:05
Kennisniveau: (2) Ervaren

#12

vage problemen in w10: altijd eerst opnieuw opstarten, maar dan wel langs deze weg: startknop/afsluitmenu/optie 'opnieuw opstarten'.
dat heeft al zo vaak een oplossing gebracht....
speedy
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 13 mar 2019 12:10
Kennisniveau: (1) Beginner

#13

Heb ik gedaan,dank je wel
falstring
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 776
Lid geworden op: 07 sep 2013 12:05
Kennisniveau: (2) Ervaren

#14

en wat was het effect?
speedy
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 13 mar 2019 12:10
Kennisniveau: (1) Beginner

#15

Mijn letters zijn terug leesbaar
Plaats reactie

Terug naar “Algemene computervragen en problemen”