Ccleaner

Stel hier uw vragen met betrekking tot overige software en allerhande computervragen.
Gesloten
Gebruikersavatar
Hermie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 83
Lid geworden op: 15 jan 2018 14:30

#1

06 aug 2018 13:59

Ik wil de nieuwe gratis versie 5.44.6575 van Ccleaner downloaden en installeren.
Downloaden lukt, het installeren niet.
W10 home versie 1803 build 17134.191
Ccleaner oude versie 5.43.6522 64bit
Gebruikersavatar
pearl
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 788
Lid geworden op: 15 okt 2013 10:25
Kennisniveau: (3) Expert

#2

07 aug 2018 13:03

Wat gebeurt en zie je dan?, alleen roepen dat het niet lukt hebben mensen weinig aan.
Probeer het als admin, wil dat wel?
"Dit is mijn handtekening of sig."
Sometimes, a vendor may misleadingly advertise the I/O clock rate by labeling the MT/s as MHz
https://www.piriform.com/speccy/download
http://www.piriform.com/docs/speccy/usi ... to-the-web
Gebruikersavatar
Hermie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 83
Lid geworden op: 15 jan 2018 14:30

#3

07 aug 2018 14:48

Bedankt @pearl voor uw reply. Ik heb het weer geprobeerd als admin ccleaner te downloaden en te installeren, en zie daar, tot mijn grote verrassing lukt het nu wel.
Ccleaner vervolgens als admin uitgevoerd, het programma opent zich, klik ik op schoonmaken dan sluit zich het programma onmiddellijk.
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 6855
Lid geworden op: 18 okt 2010 12:50
Bericht indicaties: 1
OS: macOS Catalina 10.15.3
FW: NetBarrier X9

#4

09 aug 2018 16:51

Hermie schreef:Ccleaner vervolgens als admin uitgevoerd, het programma opent zich, klik ik op schoonmaken dan sluit zich het programma onmiddellijk.
Begrijp ik goed, dat je het programma CCleaner niet kan laten draaien?

Zo ja, voer onderstaande uit:

Ga naar start>uitvoeren en geef daar het volgende commando op CMD
Klik met de rechtermuisknop op het icoon van de opdrachtprompt CMD en kies voor uitvoeren als administrator om de opdrachtprompt te openen.
Type nu achter C:\Windows\System32 het commando sfc /scannow gevolgd door enter. (Let op! de spatie na sfc)

Afbeelding

Ga naar start -> alle programma's -> bureauaccessoires.
Klik met rechts op het icoon van de opdrachtprompt en kies voor uitvoeren als administrator om het opdrachtprompt te openen.
In het opdrachtprompt typ je findstr /c:"[SR]" %windir%\Logs\CBS\CBS.log > "%userprofile%\Desktop\sfcdetails.txt" en druk enter.
Let op de spatie voor de / en voor en na de >.
Nu zou je op je bureaublad het bestandje sfcdetails.txt moeten zien.
Voeg dit bestandje toe aan een volgend bericht.
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding
Gebruikersavatar
Hermie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 83
Lid geworden op: 15 jan 2018 14:30

#5

14 aug 2018 16:56

Bedankt @iEscape voor uw bericht.
Scannow heeft niets verdachts opgeleverd.
De bureaaccessoires zijn niet op mijn pc aanwezig, waar te vinden en/of te activeren?
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 6855
Lid geworden op: 18 okt 2010 12:50
Bericht indicaties: 1
OS: macOS Catalina 10.15.3
FW: NetBarrier X9

#6

14 aug 2018 17:14

Hermie schreef:De bureaaccessoires zijn niet op mijn pc aanwezig, waar te vinden en/of te activeren?
Is Windows 10 geïnstalleerd op de pc?
Klik op Windows logo (linksonder) >>  klik op Alle apps  >>  bij de letter A  >>  klik op het puntpijltje bij Accessoires om Accessoires open te klappen.

Afbeelding

Afbeelding
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding
Gebruikersavatar
Hermie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 83
Lid geworden op: 15 jan 2018 14:30

#7

15 aug 2018 10:41

Bedankt voor de reply.
Accessoires uitgeklapt, dus gevonden.
Waar is het icoontje van de opdrachtprompt?
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 6855
Lid geworden op: 18 okt 2010 12:50
Bericht indicaties: 1
OS: macOS Catalina 10.15.3
FW: NetBarrier X9

#8

15 aug 2018 11:01

Klik op Windows logo (linksonder) >>  klik op Alle apps  >>  scroll naar de letter S en klik op het puntpijltje bij Systeem en Systeem open te klappen.
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding
Gebruikersavatar
Hermie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 83
Lid geworden op: 15 jan 2018 14:30

#9

22 aug 2018 12:34

Vandaag de windows computer gepakt en opgestart, ccleaner werkt 100%.
Tussentijds nog wel een windows update doorgevoerd.
Enkele malen probleemloos opgestart, scan met mbam en een full scan met kaspersky free uitgevoerd.
Niets gevonden, dus alles lijkt naar behoren te werken.
@iEscape hartelijke dank voor uw super support!
Gesloten

Terug naar “Algemene computervragen en problemen”

  • Informatie
  • Wie is er online

    Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast