Pagina 1 van 1

Secunia PSI werkt niet meer?

Geplaatst: zo 18 dec, 2016 13:12:28
door Black Tiger
Sinds 2 of 3 dagen werkt m'n Secunia PSI niet meer, ik heb nog versie 2.x. Het icoontje blijft rood, vond gisteren geen internet verbinding en is van mening (na een scan) dat er 0 files zijn en geeft een 0% secunia score.
Na wat zoeken kwam ik er achter dat je kon proberen of https://ps3.secunia.com werkte of bereikbaar was.

Het blijkt dat deze (ook https://ps2.secunia.com) beiden een redirect hebben naar http://www.flexerasoftware.com/enterprise/.

Is Secunia PSI overgenomen c.q. gestopt? Je kunt wel nog gewoon Secunia downloaden van secunia.com.

Re: Secunia PSI werkt niet meer?

Geplaatst: zo 18 dec, 2016 15:12:23
door porrelaar
Producent Secunia is in het najaar van 2015 overgenomen door Flexera Software. Secunia PSI valt dus nu onder Flexera.
Bron: http://www.gratissoftwaresite.nl/downlo ... eveiliging

Ik heb Secunia PSI vroeger ook wel gebruikt en net als jij vond ik versie 2.x prettiger werken dan versie 3.x.

Re: Secunia PSI werkt niet meer?

Geplaatst: ma 19 dec, 2016 11:27:34
door Black Tiger
Bedankt Porrelaar.
Vreemd genoeg is het daar echter nergens meer terug te vinden onder de naam Secunia, of ik kan het in elk geval niet vinden. Wel zie ik een Corporate Software Inspector waarvan ze beweren dat het uit Secunia komt. Misschien willen ze er toch vanaf op een gegeven moment.
Maar sinds vandaag zie ik dat een en ander weer "groen" is dus het werkt weer. :)

Re: Secunia PSI werkt niet meer?

Geplaatst: ma 19 dec, 2016 11:57:59
door porrelaar