Welke VPN aanbieder raden jullie aan?

Stel hier uw vragen met betrekking tot overige software en allerhande computervragen.
Plaats reactie
Pacman23
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 5
Lid geworden op: 07 dec 2016 13:53
Kennisniveau: (1) Beginner

Hallo iedereen,

Ik ben op zoek naar een goede (betaalde) VPN aanbieder, met name voor het downloaden van torrents en het gebruiken van Popcorntime.
Daarnaast lijkt het met sowieso wel fijn om mijn anonimiteit op het internet te behouden (voor zover dat mogelijk is).

Ik ben nog echt een leek op dit gebied. Hebben jullie goede ervaringen met een bepaalde VPN dienst / aanbieder? Thanks alvast  :D
Gebruikersavatar
Vinu
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 36
Lid geworden op: 30 dec 2015 08:38
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10 Pro

Ik heb nu iets meer dan een jaar geleden een abbo genomen bij https://www.expressvpn.com/order

ExpressVPN
ExpressVPN profileert zichzelf als de ideale vpn om torrents mee te downloaden en Popcorn Time te gebruiken. Het ondersteunt zowel de protocollen PPTP, L2TP als OpenVPN, dus dat is prima in orde. Wat betreft encryptie, is dat ook goed in orde, met AES 256-bit OpenVPN. Het moederbedrijf is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden en valt daarmee buiten de Amerikaanse en Europese wetgeving. Daardoor slaat de vpn-dienst geen loggegevens op en richt het zich voornamelijk op de privacy van zijn gebruikers. Er zijn apps van ExpressVPN beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. Op andere apparaten zul je zelf de vpn moeten instellen. De apps van ExpressVPN zelf werken met een verificatietoken dat je moet kopiëren vanaf de website, in plaats van simpelweg in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. In de app is het eenvoudig om te wisselen van locatie en protocol. Het is duidelijk dat ExpressVPN niet moeilijk doet over de verschillende typen verkeer en dus ook gewoon torrents toestaat.

Je kunt tegelijk inloggen op vier apparaten, strikt genomen op 1 computer, 1 smartphone, 1 console en 1 router allemaal tegelijk. In totaal heeft ExpressVPN servers staan in meer dan 70 landen. Je hebt dus keuze genoeg als je graag media wilt kijken uit andere landen. Er is geen limiet op de hoeveelheid bandbreedte die je mag verbruiken. Het enige nadeel dat we kunnen vinden, is dat ExpressVPN nogal prijzig is. Als je per maand betaalt, ben je 11,93 euro kwijt. Betaal je zes maanden of een jaar vooruit, dan ben je totaal respectievelijk zo’n 53 of 88 euro kwijt. Geaccepteerde betaalmethoden zijn onder andere creditcards, PayPal, Bitcoin en iDEAL. Je hebt de optie om de dienst 30 dagen uit te proberen, waarbij je achteraf contact moet opnemen met de helpdesk om naar eigen zeggen zonder moeite je geld terug te krijgen.
Sandra
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 79
Lid geworden op: 25 nov 2012 00:45
Kennisniveau: (2) Ervaren

Leuk allemaal hoor, toevallig vanavond ff popcorn time getest, zonder vpn, want zoals ik vandaag las komt het  brein gezeik pas over 3 maanden tot een gerechterlijke uitspraak dus voorlopig lekker aanrommelen.Maar waarom zou je een vpn abo nemen? waarom dan niet gewoon netflix of weet ik wat. Of dl de zooi gewoon via ng's of torrents, zolang je niet deelt (ul) is er niets aan t handje, is persoonliijk gebruik en dus (nog) niet strafbaar.
Valt me trouwens wel op (niet te missen) dat  wanneer ik filmpje bekijk via popcorn, malwarebytes elke 2 minuten met een gevaarlijke geblokte intruder  alert komt.
Je zou dan bijna denken dat je iets stouts doet. maar ja daar is malwarebytes dan voor ;)
Nu is het wel zo dat in geval van popcorn time je niets dl-ed maar enkel streamed maar pas op je upload ook, ik denk dat dat start wanneer de dl op 0 staat...
Mijn advies voor pacman 23 gewoon lekker dl-en via torrents / ng's en niet ul-en. En absoluut niet betalen voor vpn servers!
Kan  popcorn trouwens niet via tor?
MrKuk
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 dec 2016 14:06
Kennisniveau: (2) Ervaren

TOR hoor ik ook steeds vaker mensen over, maar zelf geen ervaringen... 
Ik heb zelf nu een paar maanden Goose VPN en heb daar tot nu toe erg goede ervaringen mee. Houdt geen logs bij, Nederlandse support en gewoon goede snelle VPN verbinding. 3 euro per maand en de eerste maand is gratis, dus je zou het eventueel een maandje kunnen uittesten. Popcorntime heb ik zelf niet echt ervaringen mee.
Gebruikersavatar
Kostenzer
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 53
Lid geworden op: 25 mei 2015 00:51
OS: win 10 enterprise
AV: Avira
FW: Avira

Op http://www.spot-net.nl/
hebben ze het over ipvanish.  Een Usenet toegang en VPN in een.  Als mijn Eweka periode afgelopen is wil ik ipvanish gaan proberen.
Plaats reactie

Terug naar “Algemene computervragen en problemen”