Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
PC Web Plus
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 124
Lid geworden op: za 26 jun, 2010 04:21:34

Handleidingen overzicht hardware

do 07 feb, 2013 16:06:41

Koelpasta, hoe, wat en waarom!
Koelpasta is een must tussen iedere warmtebron en koeler die zich in je systeem bevindt. Hoe glad en perfect vlak de koeler of processor er ook uitziet, zonder koelpasta nestelt zich
lucht tussen de chip en het koellichaam en helaas isoleert lucht en krijgt men een slechte warmtegeleiding.


Memtest86+ geheugencontrole
Om het geheugen van de computer te testen kan je gebruik maken van Memtest86+.


Netwerkkabel maken
In deze tutorial zullen we laten zien hoe u een netwerkkabel moet maken, een netwerkkabel wordt ook wel een UTP kabel of een RJ45 kabel genoemd.


Secure Erase
Secure Erase is een eenvoudige aanvulling op het bestaande "format" commando. Het ATA-Secure Erase commando is ontworpen om alle gebruikersgegevens te verwijderen van een schijf.
Met een SSD zonder geïntegreerde encryptie, zal dit commando de drive terug naar een originele out of the box staat brengen.


SSD Informatie - optimalisatie (do's & dont's)
SSD staat voor: Solid State Drive en is een opslagmedium vergelijkbaar met een hardeschijf. Er zijn heel wat tweaks waarmee je de snelheid en de levensduur van een SSD-schijf kan bevorderen zie hiervoor deze handleiding.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten