Re: modem werkt, maar geen internet, outlook enz.

Plaats hier al uw vragen met betrekking tot de hardware van uw computer.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
markkk1990
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 88
Lid geworden op: 17 okt 2008 18:34
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

#1

21 okt 2008 20:48

Mijn buurman:

Zn modem deed t volledig, alleen rechts onderin heeft hij bij zijn lan-verbinding een uitroepteken staan?

Tips, want moet morgenavond kijken.
Groet,

Mark
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42035
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Gegeven likes: 8
Ontvangen likes: 11
Contacteer:

#2

22 okt 2008 09:41

Waarschijnlijk zal daar ook de melding "beperkte verbindingsmogelijkheden" bijstaan.
1. Je kan proberen de verbinding te herstellen.
2. Ipconfig /release -> Ipconfig /renew (in de commandprompt van windows)
3. Modem resetten?
Gebruikersavatar
markkk1990
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 88
Lid geworden op: 17 okt 2008 18:34
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

#3

22 okt 2008 10:48

Dat gaan we even proberen. uitslag -> 22.00 ;D :P
Groet,

Mark
Gebruikersavatar
markkk1990
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 88
Lid geworden op: 17 okt 2008 18:34
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

#4

23 okt 2008 10:37

uitslag:

Heel veel geprobeerd, maar later de klantenservice gebeld, en wat bleek: achter op de modem waren alleen LAN poortje 3, 4 aangevraagd of igg open voor het internet en hij zat in 1.
Dus hij was snel gemaakt.
Groet,

Mark
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42035
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Gegeven likes: 8
Ontvangen likes: 11
Contacteer:

#5

23 okt 2008 10:42

Wat voor modem, en provider is het als ik vragen mag?
Gebruikersavatar
markkk1990
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 88
Lid geworden op: 17 okt 2008 18:34
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

#6

23 okt 2008 10:44

modem merk weet ik niet.. provider tele2..
0900 nummer met lokaal tarief :P was mn buurman zo blij mee :D
Groet,

Mark
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42035
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Gegeven likes: 8
Ontvangen likes: 11
Contacteer:

#7

23 okt 2008 10:51

Oke.. maar wel vreemd dat alleen poort 3 en 4 werkt..
Maarja het werkt weer..  ;)
Gebruikersavatar
markkk1990
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 88
Lid geworden op: 17 okt 2008 18:34
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

#8

23 okt 2008 11:27

idd heel vreemd, en toen ik de oplossing had, zei de buurman idd, dit heb ik al vaker gehad:P

maar was blij dat het weer werkte..
Groet,

Mark
Plaats reactie

Terug naar “Hardware & Randapparatuur”