Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Bjornaldinho
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 311
Lid geworden op: do 21 aug, 2014 19:22:41

Haperende bios

zo 19 nov, 2017 21:50:05

Hallo,

Ik heb hier nog een oude Samsung cn10 die ik nieuw leven wil inblazen. Het scherm is kapot maar met een extern scherm werkt het nog perfect.
Er staat nog Windows xp op maar ik wil er Windows 7 opzetten.
Omdat te kunnen doen wil ik graag in het bios geraken maar ik krijg dat niet in beeld. Wat ik ook probeer, het wil niet lukken. Ik kan met F2 wel nog in het bios geraken maar krijg er geen beeld uit. Van zodra de pc in Windows komt kan ik alles terug zien...

Enig idee wat hier het probleem zou kunnen zijn?

MVG,
Bjorn

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten