Pagina 1 van 1

USB stick wordt niet herkend

Geplaatst: 18 mei 2017 14:34
door Hunter50
Hallo, mijn USB stick 32GB wordt niet meer herkend. Advies opgevolgd mbt USB controllers. Zonder succes. Het probleem zit in de stick op een andere PC wordt hij ook niet gezien/herkend. De poorten met een andere stick gechecked deze zijn ok.
Iemand een idee waar ik het probleem mee kan oplossen?

Re: USB stick wordt niet herkend

Geplaatst: 18 mei 2017 22:13
door iEscape
Misschien heeft u iets aan onderstaande artikelen  :pray:

Repareren van een kapotte USB-stick.

USB stick repareren.

Re: USB stick wordt niet herkend

Geplaatst: 19 mei 2017 00:17
door swake
Computer eventueel eens booten met een linux live schijfje en als de USB stick herkend word zou het wel eens een virus kunnen zijn .
https://www.ubuntu-nl.org/download/

Re: USB stick wordt niet herkend

Geplaatst: 19 mei 2017 14:16
door Hunter50
Inmiddels alle suggesties geprobeerd (niet de hardware suggesties), echter zonder resultaat. Wanneer ik de stick in de poort steek geeft het systeem aan "plaats een schijf of een ander geschikt medium in USB-station (F:)"

Re: USB stick wordt niet herkend

Geplaatst: 19 mei 2017 14:27
door swake
Dus word de USB stick wel herkend maar krijg je geen toegang . Daarom heb ik voorgesteld om eens te booten met een linux live schijfje en de USB stick van daaruit kan verkend worden , of eventueel eens aansluiten op een PC/laptop waarop een linux systeem "ubuntu, Linux mint of andere linux distro" staat geïnstalleerd en van daaruit de stick kan verkend worden .

Re: USB stick wordt niet herkend

Geplaatst: 23 mei 2017 20:17
door Hunter50
Oke swake, Ubuntu op schijf gebrand en opgestart. De stick wordt nu helemaal niet gezien. Heb je nog andere suggesties? Anders neem toch maar afscheid van de stick en de gegevens.