Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
yannickory
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 394
Lid geworden op: vr 04 apr, 2014 18:00:35
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 64 Bits
AV: Avast 2016
AM: Anti-Malware Bytes
FW: Windows Firewall
Contacteer:

Fullscreen problemen

di 28 feb, 2017 21:42:26

Beste

Ik ben aan een nieuwe PC bezig met WIN 10 --> HP PAVILION 510-P100NB maar het probleem is, als ik een zylom deluxe spelletjes open, andere pc's bij ons thuis geen enkel probleem alleen moet deze pc via de HDMI modus moeilijk gaan doen, van klein schermpje naar fullscreen lukt niet en springt terug op klein scherm.  (Scherm van toepassing : iiyama B2483HS-B1) Bij aansluiting via VGA lukt het wel. Nu heb ik geprobeerd de drivers te updaten maar dat is gekomen tot het probleem van nie meer opstarten, blijven laden. (Drivers via Fabrikant HP) , als ik een driver update doe via AMD dan is er een probleem dat AMD deze update, maar kan na opnieuw opstarten niet meer in AMD settings met het geval dat hij de videokaarten niet vindt, Bij apparaatbeheer zie ik een waarschuwwing staan bij de videokaarten, ik bekijk deze krijg ik code 25, driver niet getekend. 

Heeft iemand hier een definitieve oplossing voor. Ik zou graag de HDMI modus gebruiken maar dan werken de spelletjes niet . Via VGA dan wel ma dat gaat ten verliezen van de kwaliteit 


Alvast bedankt 
Reparateur van computer - Volgt opleiding Toegepaste informatica @ Hogeschool PXL
Eigen materiaal:
Asus G11CD-K-NL010T - Windows 10
Acer Aspire 7750G - Windows 7
HP Pavilion x2 - 10-n202nb - Windows 10

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten