Pagina 1 van 1

Printer probleem

Geplaatst: 04 okt 2015 18:35
door cdevogel
Als ik iets wil printer duurt het zeker een halve minuut voor dat de printer het doet. Er verschijnt dan op het beeldscherm "printer reageer niet" maar print dan wel.
Canon MX 410 printer.
Windows 10

Re: Printer probleem

Geplaatst: 04 okt 2015 19:03
door iEscape
Om u beter te kunnen helpen, is uw vraag verplaatst naar het juiste forum onderdeel Hardware & Randapparatuur, zo blijft het forum overzichtelijk voor iedereen.

Re: Printer probleem

Geplaatst: 05 okt 2015 22:53
door falstring
- heb je de goede drivers: http://www.canon.nl/support/consumer_pr ... os=Windows" onclick="window.open(this.href);return false; 10 (64-bit) ?
- als het apparaat in rust is, zal het eerst wakker moeten worden. dat duurt even, en als het ding wifi is verbonden, en dus ook de verbinding opnieuw moet worden gemaakt, valt een halve minuut best mee....
is het anders, geef dan eens wat meer info.

Re: Printer probleem

Geplaatst: 06 okt 2015 10:13
door cdevogel
Ik heb de juiste drivers recent geinstalleerd dus dat is het probleem niet, hij is wel WIFI gestuurd dus zal de wachttijd daar waarschijnlijk aan liggen. Overigens doet het printen vanaf een 2e PC in huis het wel direct.

Re: Printer probleem

Geplaatst: 12 okt 2015 11:20
door cdevogel
Ik zie dat hij op Offline staat, hoe kan ik dit wijzigen (Canon MX 410 printer) Probleem blijft en doet het soms helemaal niet. 2e printer (via WIUFI) doet het wel.

Re: Printer probleem

Geplaatst: 12 okt 2015 11:54
door falstring
in welk overzicht krijg je die offline melding?

wifi-printers kunnen soms (om niet te zeggen: nogal eens) niet gevonden omdat ze op je pc een ander adres hebben dan de router (die dag) voor het apparaat gereserveerd heeft.
dat probleem tackel je het handigst (zonder je in poortproblemen te moeten verdiepen):
ga overzicht printers en apparaten
selecteer de betreffende printer en verwijder 'm (let op: niet de software mee laten verwijderen)
als ie uit het overzicht verdwenen is kies je 'nieuwe printer toevoegen', laat zoeken en zodra die gevonden is, laten installeren.

Re: Printer probleem

Geplaatst: 12 okt 2015 20:07
door cdevogel
Is gelukt, probleem is opgelost.

Bedankt
Cok