Pc = langzaam

Plaats hier al uw vragen met betrekking tot de hardware van uw computer.
Gebruikersavatar
Kakie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 294
Lid geworden op: 12 sep 2012, 21:01
Kennisniveau: (1) Beginner

11 aug 2015, 10:56

Ik was net aan het surfen op internet, en toen liep de pc weer vast, moest hem weer uitzetten en opnieuw opstarten ;(
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 41667
Lid geworden op: 27 sep 2008, 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

11 aug 2015, 11:09

Download Afbeelding Speccy naar het bureaublad en installeer deze.
  • Tijdens de installatie heb je nu de mogelijkheid om Nederlands als taal te selecteren.
  • Let op!!!Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is.
  • Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.
  • Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".
  • In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht.
  • Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware
Gebruikersavatar
pearl
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 784
Lid geworden op: 15 okt 2013, 10:25
Kennisniveau: (3) Expert

11 aug 2015, 11:41

Kakie schreef:http://speccy.piriform.com/results/GRqB ... TREtE0OzMw

het is me niet helemaal duidelijk wat ik bij de onderste link moet doen? naar onder scrollen en dan autoruns downloaden?
Speccy was er al.


Nog iets met die Autoruns gedaan?
"Dit is mijn handtekening of sig."
Sometimes, a vendor may misleadingly advertise the I/O clock rate by labeling the MT/s as MHz
https://www.piriform.com/speccy/download
http://www.piriform.com/docs/speccy/usi ... to-the-web
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 41667
Lid geworden op: 27 sep 2008, 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

11 aug 2015, 11:57

pearl schreef:Speccy was er al.
Klopt, ik wilde alleen even een extra check om de temperaturen te controleren.
Gebruikersavatar
pearl
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 784
Lid geworden op: 15 okt 2013, 10:25
Kennisniveau: (3) Expert

11 aug 2015, 15:00

Grafisch
Toegang geweigerd
Die is wel weird....

Zijn gewoon progjes die mee opstarten die de boel vertragen omdat ze de resources opsnoepen, die 2GB zit zo vol en dan wordt het swappen geblazen.
"Dit is mijn handtekening of sig."
Sometimes, a vendor may misleadingly advertise the I/O clock rate by labeling the MT/s as MHz
https://www.piriform.com/speccy/download
http://www.piriform.com/docs/speccy/usi ... to-the-web
Gebruikersavatar
Kakie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 294
Lid geworden op: 12 sep 2012, 21:01
Kennisniveau: (1) Beginner

11 aug 2015, 15:37

Moet ik nu de stappen volgen van speccy of autoruns??
Gebruikersavatar
pearl
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 784
Lid geworden op: 15 okt 2013, 10:25
Kennisniveau: (3) Expert

11 aug 2015, 19:40

http://www.techrepublic.com/blog/10-thi ... windows-7/" onclick="window.open(this.href);return false;
Loop dit na, hetzelfde kan met die autoruns.

En @Max vroeg om Speccy.
"Dit is mijn handtekening of sig."
Sometimes, a vendor may misleadingly advertise the I/O clock rate by labeling the MT/s as MHz
https://www.piriform.com/speccy/download
http://www.piriform.com/docs/speccy/usi ... to-the-web
Gebruikersavatar
Kakie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 294
Lid geworden op: 12 sep 2012, 21:01
Kennisniveau: (1) Beginner

11 aug 2015, 20:16

speccy

http://speccy.piriform.com/results/Mv03 ... EiCsUiUTmp" onclick="window.open(this.href);return false;

En nee autorun heb ik niet meer gedaan
Gebruikersavatar
Kakie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 294
Lid geworden op: 12 sep 2012, 21:01
Kennisniveau: (1) Beginner

14 aug 2015, 10:03

En nu???
Overigens is antimalware weer verlopen, hoe kan ik dit verlengen?
Gebruikersavatar
Kakie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 294
Lid geworden op: 12 sep 2012, 21:01
Kennisniveau: (1) Beginner

14 aug 2015, 10:03

En nu???
Overigens is antimalware weer verlopen, hoe kan ik dit verlengen?
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 41667
Lid geworden op: 27 sep 2008, 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

14 aug 2015, 10:17

Hallo,

Wanneer Emsisoft Anti-Malware is verlopen kan je deze niet zomaar gratis verlengen, dit is echter wel mogelijk via het Referral Rewards Programma.
Wat betreft de vastlopers zou het wellicht in dit geval beter zijn om het systeem eens opnieuw te installeren, wellicht is er toch meer corrupt aan deze installatie.
Gebruikersavatar
Kakie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 294
Lid geworden op: 12 sep 2012, 21:01
Kennisniveau: (1) Beginner

14 aug 2015, 10:47

het gaat niet om emsisoft maar om malwarebytes anti malware..

Hoe moet ik dit opnieuw installeren?
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 41667
Lid geworden op: 27 sep 2008, 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

14 aug 2015, 11:00

Maar je hebt wel een licentie voor Malwarebytes Anti-Malware?
Wat betreft de installtie van Windows Vista staat dit hier beschreven. Uiteraard vooraf wel even een back-up maken van alle belangrijke bestanden.
Gebruikersavatar
Kakie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 294
Lid geworden op: 12 sep 2012, 21:01
Kennisniveau: (1) Beginner

14 aug 2015, 11:03

ik heb de gratis proefversie en die is nu weer verlopen
Gebruikersavatar
Kakie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 294
Lid geworden op: 12 sep 2012, 21:01
Kennisniveau: (1) Beginner

22 aug 2015, 19:58

Heb nog steeds zo nu en dan er last van dat hij vastloopt, ook bestanden kopieren naar usb stick gaat ineens moeilijk? en als het al lukt speelt ie bestand vaak niet af.. Is opnieuw installeren veel werk? ik heb ook geen installatie cd meer ofzo..
zit erover te denken om maar eens een nieuwe pc te halen, of zal dit niet nodig zijn?
Plaats reactie

Terug naar “Hardware & Randapparatuur”

  • Informatie
  • Wie is er online

    Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast