Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Bonost
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 76
Lid geworden op: ma 29 jul, 2013 22:58:54
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10
AV: Norton 360
FW: Norton 360

Problemen met geheugen

wo 11 okt, 2017 20:45:12

Bij het spelen van Forges of Empire in Firefox komt de volgende melding " onvoldoende geheugen beschikbaar - Plugin Container for Firefox", indien ik op dat moment in een andere browser bezig ben. Andere browser is Internet Explorer. Die is dan ook trager en hapert dan. Of zelfs indien ik in dezelfde browser op een andere pagina ben.
Is er iets op mijn computer wat veel geheugen inneemt?

Zelf uitgevoerd. Scan met Malwarebytes anti-malware. Nieuwe versie Firefox geïnstalleerd na de voorgaande te hebben verwijderd. Nog steeds dezelfde melding.

Ik heb deze melding al gedaan bij malware etc. Maar het blijkt dat mijn computer niet is geinfecteerd. Hier de link: viewtopic.php?f=206&t=21209&p=170030#p170030

Kunnen jullie mij helpen?

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast