Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Admin
Administrator
Administrator
Onderwerp Auteur
Berichten: 27
Lid geworden op: za 27 sep, 2008 17:43:13

Onbereikbaarheid forum

di 12 jul, 2016 13:01:28

Beste forumleden en bezoekers,

Gister was er onderhoud aan het forum gepland, helaas resulteerde dit in aantal problemen waardoor het forum lange tijd onbereikbaar was.
Via diverse wegen is geprobeerd de gemaakte back-up terug te plaatsen dit ging niet zonder slag of stoot, op afstand was er dan ook geen direct oplossing voorhanden.
Uiteindelijk is de back-up server-side door de hoster hersteld, inmiddels zouden alle problemen dan ook opgelost moeten zijn.
Mochten er eventueel fouten en/of problemen opduiken kunnen die in dit topic vermeld worden.

Excuses voor het ongemak.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten