1
Gebruik je de gratis browser-extensie Hola om naar de Amerikaanse Netflix te kijken? Dan is dit misschien een goed idee daarmee te stoppen. Hola misbruikt je verbinding namelijk door die aan anderen door te verkopen. Als iemand dus iets illegaals doet, kan dat via jouw verbinding gaan en ben jij dus 'fout'. Hoe zit dat nou precies? Computer Idee legt het voor je uit.

Wat is Hola ook alweer?
Hola is een gratis browser-extensie voor (onder andere) Firefox en Chrome. Er is ook een app beschikbaar voor smartphones en tablets. Hola creëert een VPN, een 'Virtueel Privé Netwerk', waardoor je kunt surfen via een ander ip-adres. Als dat een ip-adres is uit een ander land zoals Amerika, kun je het...
Klik hier voor het volledige bericht.
2
Het is wellicht vreemd . . . maar exact 10 dagen geleden is dit Artikel gepubliceerd door ComputerIdee :mad:
Met Hola kun je je browser voor de gek houden, door 'em te laten denken dat je op een buitenlands ip-adres zit. Zo kun je makkelijk naar het andere aanbod van Netflix kijken. Handig daaraan is dat je makkelijk kunt wisselen tussen het Nederlandse, Amerikaanse, of juist Britse aanbod. Let wel op, want Hola kan soms wat onstabiel werken waardoor je halverwege je stream ineens moet refreshen.
:wacko:
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “VPN diensten (Virtual Private Network)”

cron