Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
PC Web Plus
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 173
Lid geworden op: za 26 jun, 2010 04:21:34

Windows Vista USB schijf versnellen

za 31 jul, 2010 18:25:36

Heeft u een USB Stick of USB hardeschijf die altijd is aangesloten op uw PC, dan kunt u met een simpele instelling er voor zorgen dat de prestaties van deze USB stick of USB hardeschijf verbeterd worden.

Geef bij uitvoeren of in het zoekvenster van het startmenu het volgende op devmgmt.msc hiermee wordt het apparaatbeheer geopend.
U kunt het apparaatbeheer natuurlijk op openen via configuratiescherm>apparaatbeheer.

Klik nu met uw rechtermuisknop op het USB apparaat, deze staat in apparaatbeheer onder schijfstations, zoals op onderstaande afbeelding.

Afbeelding

Nu krijgt u volgend scherm te zien waar u het tabblad beleidsregels selecteerd, schakel nu de optie optimaliseren voor prestaties in, zoals op de afbeelding hieronder.

Afbeelding

Vragen en problemen
Mocht u vragen hebben omtrent dit artikel of tegen problemen aanlopen dan kunt u voor hulp terecht op ons forum in de sectie Computer problemen & vragen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten