Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
PC Web Plus
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 173
Lid geworden op: za 26 jun, 2010 04:21:34

Windows Vista opstartprogramma's beheren

za 31 jul, 2010 18:32:40

Net zoals bij Windows XP kan je bij vista ook bepaalde instellingen veranderen om zo de prestaties van het besturingssysteem te verbeteren.
Hieronder zullen we een aantal instellingen aanpassen in de software verkenner van Windows Vista, door het uitschakelen van programma's tijdens het opstarten.

Als eerste gaan we de opstartprogramma's van Windows Vista beheren.
Ga naar start>configuratiescherm> en selecteer "klassieke weergave"
Open nu het programma "Windows defender", zie afbeelding hieronder.

Afbeelding

Klik nu op hulpprogramma's boven in het scherm zoals op bovenstaande afbeelding, u krijgt nu onderstaand scherm te zien. Hier kiezen we de optie "software verkenner" zie onderstaande afbeelding.

Afbeelding

Op het onderstaande scherm zien we nu de software verkenner, hier kunnen we bepaalde programma's waarvan we niet willen dat ze automatisch opstarten uitschakelen.
Dit doen we door het betreffende programma te selecteren en op uitschakelen te klikken.

Afbeelding

Vragen en problemen
Mocht u vragen hebben omtrent Windows Vista opstartprogramma's beheren of tegen problemen aanlopen dan kunt u voor hulp terecht op ons forum in de sectie Computer problemen & vragen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten