IPOD TOUCH probleempje

Verzamelplaats voor verouderde forum-onderdelen en topics.
(Reageren op berichten in het archief is niet mogelijk).
Gesloten
Gebruikersavatar
Bloempje
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 16
Lid geworden op: 22 dec 2015 08:25

#1

21 mar 2016 21:16

Hallo allemaal,


Een tijdje geleden heeft mijn laptop het finaal begeven (RIP). Ik zou echter wel dringend mijn ipod nog wat moeten bijwerken, want die heb ik binnenkort nodig. Het is een ipod touch van ongeveer 7 jaar geleden. Er stond heel wat muziek op (ook echt net uren gespendeerd om alles netjes te krijgen... zucht), en die wil ik dus ook behouden. Nu leen ik even de laptop van iemand anders, maar daar staat al itunes op (en ik zou die bibliotheek ook wel graag behouden). Als ik mijn ipod aansluit begint alles gelijk te synchroniseren en panikeer ik, maar tot nu toe heb ik al mijn liedjes nog. Ik heb nu ook wel het knopje 'automatisch synchroniseren niet toelaten' gevonden, dus dat scheelt.

Nu is mijn vraag: Kan ik mijn ipod aansluiten aan die pc zonder mijn muziek ed kwijt te zijn - en zonder de muziek van de persoon van wie ik de laptop even leen te verliezen? Ik kan geen back up maken op de traditionele wijze omdat mijn vorige laptop niets meer doet... Daarna is het mijn doel om nieuwe liedjes toe te voegen en het allemaal te updaten.

Alvast veel dank! :smileybye:
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42041
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Gegeven likes: 8
Ontvangen likes: 11
Contacteer:

#2

22 mar 2016 08:15

Hallo,

Dit topic is dubbel geplaatst, het andere topic kunt u bereiken via de volgende link - viewtopic.php?f=360&t=19642" onclick="window.open(this.href);return false;
Om het voor iedereen overzichtelijk te houden en dubbele antwoorden te voorkomen wordt dit topic gesloten en verplaatst naar het archief..
Gesloten

Terug naar “Archief”