Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
moessie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 149
Lid geworden op: do 02 aug, 2012 16:18:06
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7
AV: avira of avast

waarschijnlijk virus of malware via mail

di 17 nov, 2015 16:20:37

hallo, sedert een dikke drie weken kreeg ik voor de eerste mail een hoop emails die zogezegd niet konden verstuurd worden naar allemaal
contactpersonen en andere van mij. Ik heb toen gescant met antimalware en emsisoft pro ook die had iets gevonden en verwijderd,
nu herbegint het terug, dus moet er nog zitten en mijn contactpersonen krijgen ook die mails.
dus ik ben met het stappenplan begonnen en hier volgen de txtjes van RSIT, hopelijk kunt u helpen, alvast bedankt daarvoor!

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast