Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Andeweg
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 17
Lid geworden op: ma 24 aug, 2015 11:48:15
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 10 --64 Bitts
FW: Microsoft Securyti

Spyhunter.

ma 24 aug, 2015 12:14:29

Mijn pc is al meer dan 3 weken besmet met Spyhunter.Hij is in mijn pc gekomen doordat ik wat gedownload hebt,maar ik heb hem gelijk uit mijn bestand verwijderd,via configuratie .
Maar Spyhunter is hardnekkig ,en blijf maar terug komen om te scannen,en dan moet ik me registreren,en betalen,en dan is het misschien mogelijk om Spyhunter te verwijderen.
En dat wil ik niet ,ik heb helemaal niet om Spyhunter gevraagd,en voordat Spyhunter in mij pc kwam,was mijn pc veel sneller.
Nu heb ik Windows 10 op mijn pc,en daar ben ik best wel tevreden mee,totdat Spyhunter kwam.
Is er misschien een mogenlijkheid dat deze Malware van mijn pc verwijderd kan worden.Ik heb van alles geprobeerd ,met virus,en malware bestrijders,maar niets kan het weg halen.
Alleen als ik een Malware bestrijder neem waar ik me op moet abonneren,en dan nog eens betalen ook ,het zelfde als Spyhunter.
Ik hoop dat er iemand is die mij hiermee kan helpen.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast