Gezin en andere gebruikers in deel accounts win 10

Stel hier uw vragen met betrekking tot Windows 10.
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 6975
Lid geworden op: 18 okt 2010 12:50
Bericht indicaties: 2
OS: macOS Catalina 10.15.4
FW: NetBarrier X9
Gegeven likes: 1

#16

25 mar 2020 19:30

OK, maar dan zou ik niet weten.
Ik ga een malware /virus expert inschakelen en wacht geduldig af.
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16070
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#17

26 mar 2020 08:59

maar ik probeer avg free erop te zetten, dit lukt ook niet zelfde probleem als met ccleaner, zie bijlage. Kan dit ook verholpen worden? Ik doe nu verder met farber
Maak eens een printscreen van de melding ook van de melding die Defender geeft.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#18

26 mar 2020 09:39

Als ik die meldingen krijg kan ik geen met ctrl prt sc nog met win shift S een schermafdruk maken, werkt dan niet.
Heb foto genomen (moeilijk dit is jpg) dan op andere pc een knipsel (png) gemaakt.
Kan geen app uitvoeren die een beheerder nodig heeft. Er is volgens mij geen beheerder gekend, misschien die van de vroegere installatie in de achtergrond maar niet te vinden.
Als gast kunt u geen bijlagen bekijken. Registreer via deze link een (gratis) account om bijlagen te kunnen openen en downloaden.
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16070
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#19

26 mar 2020 10:36

Hallo,

Moet je de pc ook opstarten met een wachtwoord?

Als op: Meer details weergeven klikt, wat krijg je dan te zien?

Wanneer is dit probleem ontstaan?
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
falstring
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 771
Lid geworden op: 07 sep 2013 12:05
Kennisniveau: (2) Ervaren

#20

26 mar 2020 10:47

onder t motto niet geschoten....
kan het te maken hebben met: instellingen / apps en onderdelen / kies waar u apps wil downloaden?
daar zal moeten staan 'overal'
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#21

26 mar 2020 11:17

Wanneer juist gebeurt weet ik niet juist. Misschien na het koppelen met mijn andere pc via google account? Maar dat zou raar zijn dat dit de oorzaak zou zijn.
Heeft geen passwoord nodig om op te starten, had dit vroeger (in het begin 8 jaar geleden) uitgeschakeld.
Eerst ( voor deze panne) kon ik netplwiz openen, toen stond hier bovenaan die aanduiding over gebruiker moet password gebruiken nog aangevinkt maar toch startte hij zonder op na die behandeling "met schone installatie beginnen".
Alles draait rond administratorpermissie, welke ik blijkbaar niet heb.
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16070
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#22

26 mar 2020 11:22

Hallo,

Stond op deze pc Windows 10?

Als op: Meer details weergeven klikt, wat krijg je dan te zien?

Hoe staat de UAC in Windows 10 bij de pc ingesteld.
https://www.pcleek.com/tips/tips-voor-w ... beheer-uac

Maak voor de zekerheid alvast een backup van al je belangrijke bestanden enz.

Staat systeemherstel aan?
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#23

26 mar 2020 11:54

geen probleem voor bestanden, ben begonnen met instellen pc.
Werkje van lange duur. Nu en dan eens iets gedaan, maar heb nu tijd (corona hé), beetje verder willen doen. Een aantal maanden geleden update gedaan van win 7 naar win 10. Werkte maar traag nog alleen eens surfen). Dan eens schone installatie gedaan onder backup en herstel, was toen beter. Ik kon speccy draaien en nog meer, maar nu altijd fouten dat er geen beheerder is.
Wat doe ik met die link? Hoe kan ik dat zien van UAC instelling? En wat voor die details bij opstarten, dat zie ik niet?
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16070
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#24

26 mar 2020 12:01

Hallo,

Via die link kan je kijken hoe je bij de UAC komt.

-----------------
Als je AVG wilt doen kreeg je deze melding:

Afbeelding

Klik dan eens op: Meer details weergeven.

-----------------------------------------

Staat systeemherstel aan?
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#25

26 mar 2020 12:05

meer details
"geef de grbruikersnaam en password van een beheerder op om door te gaan"
Is bij alles zo
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16070
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#26

26 mar 2020 12:08

Hallo,

Doe eens systeemherstel naar een datum dat alles goed werkte.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#27

26 mar 2020 12:17

Gaat niet, zelfde melding als bij avg
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16070
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#28

26 mar 2020 12:25

Hallo,

Als laatste optie, start de verborgen admin account de stappen staan hier: https://www.schoonepc.nl/windows10/verb ... veren.html
Kijk of je dan systeemherstel kan doen.

Lukt dit niet dan zou je Windows 10 opnieuw in moeten gaan stellen.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#29

26 mar 2020 12:46

werkt alleen vanuit een gebruikersaccountbeheer zie ik, dus best zou zijn te vernieuwen. Dit had ik al gedaan, een schone installatie. Maar blijkbaar staat er dan nog een beheerder gekend die verborgen blijkt te zijn. Hoe zou ik best vernieuwen zodat alles, zelfs geen administrator er nog op staat?
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16070
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#30

26 mar 2020 12:59

Hallo,

Zet via een andere pc de Windows 10 installatie media op een USB-Stick: https://computertotaal.nl/artikelen/pc/ ... doe-je-zo/

Stel deze probleem pc in via de BIOS dat de pc opstart vanaf een USB-stick.
Start dan deze pc op en volg de stappen van het installeren van Windows 10 tot je bij de stap komt met de vraag:
Kies meen optie: (Mijn bestanden behouden) of (Alles verwijderen) kies dan Alles verwijderen en de pc word schoon geïnstalleerd.

Dus zorg eerst voor een goede back-up.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Windows 10 Hulp en ondersteuning”