Gezin en andere gebruikers in deel accounts win 10

Stel hier uw vragen met betrekking tot Windows 10.
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#1

Beste,
ik zou een andere administrator willen instellen, dit zou moeten gebeuren via accounts, gezin en andere gebruikers. Echter, in accounts, instellingen staan maar 5 onderdelen, gezin en andere gebruikers staat niet in die lijst. Hoe kan dit opgelost worden?
Dank bij voorbaat.
Patric
Gebruikersavatar
falstring
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 774
Lid geworden op: 07 sep 2013 12:05
Kennisniveau: (2) Ervaren

#2

Enable Windows Super Administrator Account
To enable, activate or turn on this Super Administrator account,
type CMD in the search box. CMD will appear at top. Right click on it to
‘Run as administrator’.
To enable this account, type this command & hit Enter:
Net user administrator /active:yes
To disable this account, type this command & hit Enter:
Net user administrator /active:no

If you decide need a password for the administrator’s account that you
are going to activate or if you are unable to activate it with a blank
password:
Net user administrator P@$$w0rd
Net user administrator activate:yes
Hit Enter. You will get a message: The command completed successfully.
(Where P@$$w0rd has been taken as an example password)
Switch user and log on using this password.
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#3

Besten-,
dit lukt niet hoor.
CMD in zoekvenster , dit gaat niet naar boven, zie knipsel. als ik enter krijg ik de prompt.
Als ik rechts kies "uitvoeren als administrator, krijg ik volgende figuur in bijlage, geen plaats voor aan te melden en "neen", ik kan dus niets doen.

Ik krijg trouwens zo een zelfde kader als ik ccleaner wil installeren, hoe komt dat?

Waarom staat "gezin en andere gebruikers niet onder accounts? Wat kan ik daar aan doen? Dus veel problemen hier. Hoop dat u mij kan helpen.
Dank bij voorbaat
Patric
Als gast kunt u geen bijlagen bekijken. Registreer via deze link een (gratis) account om bijlagen te kunnen openen en downloaden.
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 7101
Lid geworden op: 18 okt 2010 12:50
Bericht indicaties: 3
OS: macOS Catalina 10.15.4
FW: NetBarrier X9

#4

goldenrod schreef:
25 mar 2020 15:19
Waarom staat "gezin en andere gebruikers niet onder accounts?
Bedoel je dit:
Instellingen >> Accounts >> Sidebar klikt op Gezin en andere gebruikers.

Afbeelding

goldenrod schreef:
25 mar 2020 15:19
Dus veel problemen hier. Hoop dat u mij kan helpen.
Wat heeft u gewijzigd voordat er problemen zijn?

Om malware / virus uit te sluiten voer onderstaande uit:

Download de Afbeelding Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit via de onderstaande link naar het bureaublad.

Farbar Recovery Scan Tool Link

Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft.

Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren
Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Afbeelding Als administrator uitvoeren.
  • Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer.
  • Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt.
  • Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart.
  • Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht.
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding
Gebruikersavatar
falstring
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 774
Lid geworden op: 07 sep 2013 12:05
Kennisniveau: (2) Ervaren

#5

niet uitgesloten dat hier gaat om een bedrijfspc waarbij de policy ingrepen van de gebruiker verhindert, en dan zal dat farbar-logje ook lastig worden.... we zullen zien....
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#6

downloaden lukt niet voor farber, windows defender vindt een virus. Het gat niet over een bedrijfsspc hoor, het is mijn oudere die ik nieuw aankocht een 8 -tal jaar geleden , een asus

mvg
Patric
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 7101
Lid geworden op: 18 okt 2010 12:50
Bericht indicaties: 3
OS: macOS Catalina 10.15.4
FW: NetBarrier X9

#7

goldenrod schreef:
25 mar 2020 17:52
downloaden lukt niet voor farber, windows defender vindt een virus. Het gat niet over een bedrijfsspc hoor, het is mijn oudere die ik nieuw aankocht een 8 -tal jaar geleden , een asus
Download farbar via een andere pc, zet hem op een USB-stick en uitvoeren op dat oude pc.
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#8

ok, ik doe dit direct.
maar ik probeer avg free erop te zetten, dit lukt ook niet zelfde probleem als met ccleaner, zie bijlage. Kan dit ook verholpen worden? Ik doe nu verder met farber
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#9

Heb het zo gedaan, maar lukt niet. Als ik de usb inde oude stop, treed defender op en verwijdert direct FRST.exe van de usb.
Had nog een versie staan van 2017 van farber, maar hier krijg ik ook dat zwarte vlakje met een neen op. Wat is dit allemaal? Hoe is dit op te lossen?
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 7101
Lid geworden op: 18 okt 2010 12:50
Bericht indicaties: 3
OS: macOS Catalina 10.15.4
FW: NetBarrier X9

#10

Schakel Defender uit.
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#11

kan defender niet uitschakelen, krijg weer dat blauw kader dat account vraagt van beheerder. Zoals gezegd is er geen beheerder admin,istrator aangeduid, en dat was het begin van mijn probleem. Ik kan geen avg, geen ccleaner, en al de rest niet insstalleren
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 7101
Lid geworden op: 18 okt 2010 12:50
Bericht indicaties: 3
OS: macOS Catalina 10.15.4
FW: NetBarrier X9

#12

Probeer het volgende: koppel Internet van de pc af.
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#13

heb draadloos netwerk uitgeschakeld, maar steeds virusmelding van defender. Kan zelfs FRST. exe niet op bureaublad zetten, ook niet uitvoeren vanuit de usb, gaat niet als administrator natuurlijk. en gewoon met linkermuis de melding dat de app niet kan uitgevoerd worden wegens virus, wat ik betwijfel.
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 7101
Lid geworden op: 18 okt 2010 12:50
Bericht indicaties: 3
OS: macOS Catalina 10.15.4
FW: NetBarrier X9

#14

Ik bedoel: niet alleen draadloos loskoppelen maar ook bekabeld, de pc helemaal van internet afkoppelen..
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#15

er hangt geen kabel aan, de wifi heb ik uitgeschakeld, dus geen internet toch
Plaats reactie

Terug naar “Windows 10 Hulp en ondersteuning”