windows defender en malwarebytes

Stel hier uw vragen met betrekking tot Windows 10.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
spoed
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 19
Lid geworden op: 04 mar 2019 13:50
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 10
AV: windows deffender
AM: malwarebytes premium

#1

14 mar 2019 20:38

Hallo,,
Heb direct geen malware of dergelijke maar wel een probleem met twee programma's die ze bestrijden,

Ik zit weer met een probleem dat malwarebytes zich ats eerste zet in het windows defender systeem, de real time bescherming van windows defender staat dan uit (heb geen andere anti virus)
in de instellingen van malwarebytes staat bij windows acitecentrum: laat malwarebytes kiezen enz op optie 1 dus dit is ook goed
en dan staat de controlled access folder ook af, ik zet hieronder de 4 foto's, weet er iemand een oplossing, heb al eens mijn malwarebytes opnieuw geninstalleerd het is een premium maar nope.
alvast bedankt

Het is raar dat ik de linken van IMGDumper niet kan plaatsen, als ik de link hier plaats zet hij direct de volledige foto en ik kan die niet verzenden want ik krijg de boodschap dat het bestand te groot is.
Zo dan maar

de ene keer krijg ik dit.jpg (156.72KB)

met realtime beveiliging uit.jpg (170.42KB)

windows actiecentrum optie 1 staat aangevinkt.jpg (183.35KB

controlled folder access staat ook af.jpg (149.04KB)

thanks
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16069
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#2

15 mar 2019 09:42

Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16069
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#3

15 mar 2019 09:44

Hallo,

Je kan het beste toch Malwarebytes weer verwijderen, pc herstarten en Mbam opnieuw installeren.
Zo Mbam verwijderen: https://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewtopi ... 25&t=20712

Vergeet niet eerst je licentie nr op te schrijven (indien nodig).
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
spoed
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 19
Lid geworden op: 04 mar 2019 13:50
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 10
AV: windows deffender
AM: malwarebytes premium

#4

15 mar 2019 14:01

heb naar malwarebytes gemaild deze nacht, ik ken daar iemand hij zei dat ik in de instellingen de optie bij:
windows actiecentrum optie 2 moet aanvinken, malwarebytes nooit registreren in windows actiecentrum.
Heb dit zo gedaan en het is tot nu toe gelukt,
had al mijn malwarebytes daarvoor verwijderd hoor, ligt het daar nu aan of aan zijn voorstel ik weet het niet,
maar misschien ben je met mijn antwoord ook iets voor in de toekomst.

Bedankt
Gebruikersavatar
spoed
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 19
Lid geworden op: 04 mar 2019 13:50
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 10
AV: windows deffender
AM: malwarebytes premium

#5

15 mar 2019 14:03

waarom kan ik de linken niet plaatsen op alle andere fora kan ik dit wel en eens geplaatst dan pas komen de foto's op het forum?
ik kan ook niet toevoegen van bijlagen, ik moet altijd naar alternatieven zoeken,
ligt dit aan firefox?
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16069
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#6

15 mar 2019 18:29

spoed schreef:waarom kan ik de linken niet plaatsen op alle andere fora kan ik dit wel en eens geplaatst dan pas komen de foto's op het forum?
ik kan ook niet toevoegen van bijlagen, ik moet altijd naar alternatieven zoeken,
ligt dit aan firefox?
Via IMGDumper krijg je een aantal linken, niet alle linken doen het op bepaalde forums.
Het is net met welke BB-codes ze werken, ook hangt het af van de grootte die toe gelaten word.

Afbeelding

Daarom kan het op elk forum anders zijn, een directe link zoals ik heb geplaatst voor je werkt altijd.

Dan over een bijlage: https://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewtopi ... 357&t=7806
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
spoed
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 19
Lid geworden op: 04 mar 2019 13:50
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 10
AV: windows deffender
AM: malwarebytes premium

#7

15 mar 2019 21:31

ja maar bestanden toevoegen in mijn scherm komt ook niet tevoorschijn
ik zal het wel via transfers doen
marcel
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16069
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#8

16 mar 2019 09:51

Hallo,

Om bij de optie "Bijlage" te komen doe het volgende:
Klik op Volledige bewerker & voorbeeld zie rode pijl:

Afbeelding
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Daarna zie je de optie om een Bijlagen te plaatsen zie rode pijl:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Afbeelding
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
spoed
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 19
Lid geworden op: 04 mar 2019 13:50
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 10
AV: windows deffender
AM: malwarebytes premium

#9

16 mar 2019 16:24

gevonden, bedankt,
laat je iets weten bij de volgende vondst van pop conduit
Plaats reactie

Terug naar “Windows 10 Hulp en ondersteuning”