Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Onderwerp Auteur
Berichten: 6444
Lid geworden op: ma 18 okt, 2010 12:50:25
OS: macOS Mojave 10.14.6 & W10Pro&Home
AV: MBAM Pro
FW: NetBarrier 9X macOS

Microsoft kondigt Windows 10 Fall Creators Update aan

vr 12 mei, 2017 21:46:19

Microsoft heeft op zijn Build-ontwikkelaarsconferentie de Fall Creators Update aangekondigd. De update brengt onder meer een nieuwe visuele weergave naar het besturingssysteem die Microsoft Fluent Design System noemt. Daarnaast komen de functies Timeline en OneDrive Files On-Demand.
Het Microsoft Fluent Design System, voorheen bekend als Project Neon, draait volgens Microsoft om vijf elementen: licht, diepte, beweging, materiaal en schaal. Microsoft gaat meer lichteffecten, zoals voor de muiswijzer, en diepteweergave, zoals het met diepte achter elkaar plaatsen van vensters, gebruiken bij Windows 10. Daarnaast krijgt Windows meer bewegende onderdelen, zoals bij het verschijnen van vensters, en wil Microsoft een visuele indruk geven van de natuurkundige eigenschappen van materialen en een indruk van schaal met bijvoorbeeld 3d-, vr- en ar-weergaven. Ook app-ontwikkelaars kunnen inhaken op de ontwerpstijl van het Fluent Design System, waar Microsoft op een later moment meer over bekend zal maken.

Klik hier om het artikel te lezen.
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten