Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Dropbox
Banned
Onderwerp Auteur
Berichten: 1342
Lid geworden op: wo 06 mei, 2015 17:57:56
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10 Pro
AV: Emsisoft Internet Security
Locatie: 127.0.0.1

7 dingen die niet meer mogelijk zijn met Windows 10

di 02 jun, 2015 13:29:16

http://datanews.knack.be/ict/nieuws/7-d ... 75265.html
Met de komst van Windows 10 vervalt de mogelijkheid voor de gebruikers van de Home-editie om zelf voor de installatie van updates te kiezen. Wie de Pro of Enterprise edities kiest, krijgt wel update-opties. Microsoft wil de actieve Windows-exemplaren zo veel mogelijk op dezelfde actuele versie krijgen. Dat levert minder compatibiliteitsproblemen op en verhoogt de veiligheid van het besturingssysteem.

Deze vind ik wel mooi, gewoon verplciht updaten kan nooit kwaad.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten