Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Onderwerp Auteur
Berichten: 6428
Lid geworden op: ma 18 okt, 2010 12:50:25
OS: macOS Mojave 10.14.6 & W10Pro&Home
AV: MBAM Pro
FW: NetBarrier 9X macOS

Windows 10 RTM gepland voor juni

zo 15 feb, 2015 00:08:56

Dat Windows 10 in 2015 op de markt zou komen, was al bekend. Dat de RTM-versie voor Windows 10 staat gepland voor juni 2015, nog niet. Dat betekent dat Microsoft de definitieve versie van het besturingssysteem in juni naar de OEM-fabrikanten wordt gestuurd.

De OEM-fabrikanten van Microsoft, zoals HP, ASUS, Acer, Lenovo, en andere partners die Windows 10 voorgeïnstalleerd leveren, krijgen juni 2015 de RTM-versie van Windows 10. Zij hebben een aantal weken nodig om Windows 10 te en images te ontwikkelen voor hun systemen die ze gaan uitleveren aan de consumenten.

Klik hier om het volledige artikel te lezen.
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten