Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Onderwerp Auteur
Berichten: 6428
Lid geworden op: ma 18 okt, 2010 12:50:25
OS: macOS Mojave 10.14.6 & W10Pro&Home
AV: MBAM Pro
FW: NetBarrier 9X macOS

Office voor Windows 10 krijgt twee gezichten

ma 26 jan, 2015 13:25:40

Windows 10 betekent wat betreft Office nog geen volledige overgang op cloudversie Office 365. Microsoft brengt later dit jaar ook een standalone Office 2016 voor zakelijk desktop-gebruik uit. 

Microsoft blijft zijn Office-gebruikers bedienen met twee verschillende versies. Speciaal voor de desktop verschijnt een standalone Office 2016, die zich specifiek richt op muis- en toetsenbord-bediening en ergens in de tweede helft van dit jaar moet uitkomen.

:warning_icon: Het artikel bevat meer dan alléén informatie over Office voor Windows 10.
Aanvullend is dat Microsoft ook komt met een gratis Office versie voor alle mobiele gebruikers en een nieuwe Office Mac-versie. :warning_icon:

Klik hier om het volledige artikel te lezen.
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten