Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Onderwerp Auteur
Berichten: 41274
Lid geworden op: za 27 sep, 2008 10:18:07
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Internet Security
Contacteer:

Emsisoft Internet Security - installeren [handleiding]

ma 08 sep, 2014 13:48:52

In deze handleiding leest u hoe u Emsisoft Internet Security kunt installeren, voordat u deze beveiligingssoftware installeert dient u natuurlijk wel altijd eerst de reeds aanwezige beveiligingssoftware zoals een (gratis) virusscanner, firewall of andere beveiligingssoftware te deïnstalleren. Indien u reeds gebruik maakt van andere beveiligingssoftware van Emsisoft zoals "Emsisoft Anti-Malware en de Online Armor Firewall" dient u deze ook te verwijderen.

Het is aanbevolen om bij het verwijderen van de beveiligingssoftware uw computer altijd tweemaal te herstarten, dit in verband met verwijderprocedures die na de eerste herstart nog worden uitgevoerd. Emsisoft Internet Security kunt u zonder licentie 30 dagen gratis gebruiken, echter kunt u via het Referral Rewards Programma een gratis licentie verkrijgen.

Emsisoft Internet Security - installeren

Afbeelding

De installatie van Emsisoft Internet Security is heel eenvoudig, en het installatiebestand kunt u via deze link downloaden. Als eerste dient de licentieovereenkomst geaccepteerd te worden waarna direct de benodigde bestanden voor de installatie gekopieerd worden. Vervolgens kunt u in het licentiescherm kiezen voor de 30 dagen probeerversie, of de licentie invoeren indien deze reeds in uw bezit is.
In het volgende scherm kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van het Emsisoft Anti-Malware Netwerk (EAMN), waarna het als eerste de beschikbare updates zal downloaden in voorbereiding op de systeemscan die tijdens de installatie zal worden uitgevoerd.

Nadat het updaten van de definities gereed is klikt u op de knop Computer scannen waarna u de vraag krijgt om de detectie van "Potentieel Ongewenste Software" in te schakelen. Klik hier op de optie Enable PUPs detection zodat er ook controle is op ongewenste software zoals "Toolbars, Adware en Browser Add-ons" die een slechte reputatie hebben. Vervolgens kunt u het type scan kiezen, hier heeft u de keuze tussen een "Snelle Scan", "Smart Scan", "Full Scan" en een "Custom Scan", het is aanbevolen om hier te kiezen voor de Smart Scan. Nadat de scan gereed is laat u eventueel gedetecteerde bedreigingen door Emsisoft Internet Security in quarantaine plaatsen. Wanneer er geen verdachte bestanden ontdekt zijn tijdens de scan klikt u op Volgende om door te gaan met de installatie, en klik als laatst op Voltooien.

Afbeelding

Het hoofdscherm bestaat uit vier panelen (Protection, Scan, Quarantaine, Logs). Wanneer één van de verschillende beschermingslagen is uitgeschakeld zal dit middels een verandering van het statusscherm worden weergeven, maar ook het pictogram van Emsisoft Internet Security op de taakbalk zal een indicatie geven wanneer er een beschermingslaag niet actief is. Hieronder de verschillende statussen met de indicatie van de geboden bescherming, en zoals u op verschillende schermen kunt zien geeft dit een zeer duidelijke indicatie van de geboden bescherming.

  • Groen Uw computer is volledig beschermd.
  • Oranje Uw computer is gedeeltelijk beschermd.
  • Rood Uw computer is niet beschermd.

Vraag en Antwoord?
Mocht u vragen hebben over het instellen en configureren dan kunt u voor persoonlijk advies terecht in het "Emsisoft Internet Security Forum". Op deze manier kunnen we dan gericht advies geven en hulp bieden op uw vraag of mogelijke problemen met Emsisoft Internet Security.
Met vriendelijke groet,

Maxstar


Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast